anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 18 reacties

 

Heey allemaal,

 

Ik ben een meisje van 16 jaar. Ik heb sinds 1 week nu veel last in mijn onderbuik en heb meer eetlust dan normaal. Zou het kunnen zijn dat ik zwanger ben? Ookal heb ik de pil geslikt, maar ik weet niet of ik die elke dag heb genomen.

Ik maak me hele erge zorgen en hoop snel op een antwoord.

xxPrinsesje

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hey ik ben 16 jaar heb afgelopen zaterdag seks gehad, het is nu woensdag en heb rugpijn maar dat kan ook komen omdat ik gisteren naar dansles ben geweest. ik ben heel bang dat ik zwanger ben...? hoe groot is de kans dat ik zwanger ben, hij is niet klaargekomen hooguit voorvocht maar daar heb ik niks van gemerkt of iets zegmaar

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

dat is het probleem, geen condoom,drie weken daarvoor ongesteld geweest

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Zolang jij een condoom hebt gebruikt kan jij niet zwanger worden. Ben je pas ongesteld? Of al een tijdje want het kan altijd zijn dat Door of stress of het weer wat uitgesteld word en ook omdat je hoofd zo gericht is op zwanger worden Maar wees maar niet bang en mocht je echt bang wezen probeer met iemand er over hebben .

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hallo ik ben een meisje van 15 en ik heb ongeveer een week enhalf voor de eerste keer sex gehad maar ik heb mijn regels nog steeds nie gekrege en ik kan niet naar de huisarts en ik durf geen zwangerschap test te gaan halen zou ik zwanger zijn en kan je zwanger geraken bij de eerste keer ook al heb je condoom gebruikt help me want ik draai door

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Verstandiger is om condooms te gebruiken maar dat snap je zelf ook wel. Sterkte met je darmen dat kan inderdaad erg vervelend zijn.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

och meisie kijk toch uit!   Doe lekker rustig aan je bent nog veelste jong 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

[quote=josje85] Pas maar goed op met die leeftijd! [/quote]   Dat zou ik ook gezegd hebben....   leuke footertext ;)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Pas maar goed op met die leeftijd!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Puberteit, zeer vervelende tijd voor veel meisjes. Onzeker over alles, voelt je vaak niet Sirieus genomen. Maar ja, probeer de pil te blijven slikken en desnoods andere voorbehoedsmiddelen. Een SOA is snel opgelopen. Maar als je twijfeld altijd testen. Beter 10 keer teveel dan 1 keer telaat. Ik was dus met 17 jaar wel zwanger, eerst zware maagtabletten gehad want de dokter dacht dat mijn buikpijn daarvandaan kwam. Uiteindelijk de baarmoeder laten controleren bij gynaecoloog. En ja hoor zwanger. En er geen idee van. Sterkte met je darmen En trek je van niemand wat aan, iedereen denkt het altijd beter te weten en moet je boven staan. Zo zitten mensen helaas in elkaar. Liefs Anne

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja klopt daar let ik nu ook extra goed op. Maar op mijn leeftijd vinden mensen heel snel dat je je aansteld om aandacht te krijgen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden