anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 18 reacties

 

Heey allemaal,

 

Ik ben een meisje van 16 jaar. Ik heb sinds 1 week nu veel last in mijn onderbuik en heb meer eetlust dan normaal. Zou het kunnen zijn dat ik zwanger ben? Ookal heb ik de pil geslikt, maar ik weet niet of ik die elke dag heb genomen.

Ik maak me hele erge zorgen en hoop snel op een antwoord.

xxPrinsesje

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hoi hoi    Is mogelijk maar je weet het pas zeker als je een test gaat kopen. Bij kruidvat zijn ze niet zo duur.. Wel even wachten tot na de datum dat je eigenlijk ongesteld moet worden..... Voor die tijd heeft het namelijk meestal geen zin..   Groetjes Marina

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja ik heb een test van de da. Ik doe morgen de test.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

en wat zei je test???

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

de test was over datum dus hij deed het niet meer. ik ga zo naar de dokter. Even kijken wat hij zegt. sommige mensen zeggen ook dat het misschien blie darm ontsteking kan zijn.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben naar de dokter geweest en ik heb samentrekkingen van de darmen links en rechts onderin. Als het erger wordt moet ik weer terug naar de dokter komen.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

niet zwanger dus? Opgelucht? of niet?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ja dat wel. ma nu denken mensen dat ik me aanstelde en dat vind ik niet leuk

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

aanstelde? nou ja zeg.   samentrekkende darmen lijkt me ook niet erg fijn.   ik zou alleen je aanraden om vanaf nu op te letten dat je elke dag je pil slikt, zodat je nog niet op deze leeftijd mama hoeft te worden :D ik zou er nog even mee wachten :D

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja klopt daar let ik nu ook extra goed op. Maar op mijn leeftijd vinden mensen heel snel dat je je aansteld om aandacht te krijgen.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Puberteit, zeer vervelende tijd voor veel meisjes. Onzeker over alles, voelt je vaak niet Sirieus genomen. Maar ja, probeer de pil te blijven slikken en desnoods andere voorbehoedsmiddelen. Een SOA is snel opgelopen. Maar als je twijfeld altijd testen. Beter 10 keer teveel dan 1 keer telaat. Ik was dus met 17 jaar wel zwanger, eerst zware maagtabletten gehad want de dokter dacht dat mijn buikpijn daarvandaan kwam. Uiteindelijk de baarmoeder laten controleren bij gynaecoloog. En ja hoor zwanger. En er geen idee van. Sterkte met je darmen En trek je van niemand wat aan, iedereen denkt het altijd beter te weten en moet je boven staan. Zo zitten mensen helaas in elkaar. Liefs Anne

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden