anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 
Hallo,

Ik ben 36 weken zwanger en we hebben een kruising tussen amerikaanse stafford en rottweiler en nu doet ons hond al een tijdje erg raar. Ze jankt heel erg en probeert elke keer op mijn buik te liggen maar ze is nogal zwaar dus gaat dat niet. ze is ook heel erg onderdanig na mij toe. en als ik haar geen aandacht geef gaat ze in de bench janken of doet ze de kastdeur open en gaat ze onder in de kast liggen janken en komt ze elke keer na mij toe om haar speelgoed te brengen. als ik dan ergens anders gaat zitten brengt ze haar speelgoed daarheen en wil ze er weer bij liggen (op mijn buik). als ik wat uit de keuken ga pakken dan loopt ze jankend achter me aan. wie heeft hier ervaring mee of wie weet wat we hier het beste tegen kunnen doen en wat dit zou kunnen betekenen?

groetjes Soraya

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ze zal het aanvoelen dat er grote verranderingen op komst zijn, dieren kunnen ook jaloers worden, ons kat was zo ongeveer rond mijn 4de maand continu boos op mij, nu komt die continu tegen mijn buik enzo liggen... Je hond zal aanvoelen dat er iets komt waar jullie aandacht rapper zal naartoe gaan dan naar hem; misschien best van eens veel aandacht aan te geven en te verwennen, duidelijk maken dat hij niet alleen komt te staan...als hij op je buik komt te liggen leg em naast jou... tegen de buik , hij hoort misschien ook iets... Maar vergeet niet de hond dan ook voor te bereiden op de komst, als de baby geboren is laat je best de 1ste body dat de baby heeft aangehad of de eerste pamper , naar huis meegaan met de partner zodat de hond daar kan aan rieken , een body is het beste dan kan je dat bij hem in de mand leggen dat hij de geur went en jou niet gaat beschermen van de baby als je met de baby thuis komt...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik las je verhaal en dacht gelijk aan een eerdere topic op dit forum!! hij staat in 1-3 maanden en heet "mijn hond doet heel raar" ofzoiets!! ik weet niet meer precies wat voor tips daarin stonden maar wellicht kan je hem zelf even opzoeken om de tips te bekijken!! wat marke ook zegt een diervoelt het aan dat er iets gaat veranderen en reageerd daarop! de ene doet dat in het begin en de ander op het einde!! mijn 2 katten waren niet bij me weg te slaan en toen zei me vriend opeens.....zal je al zwanger zijn??? toen we gingen uitrekenen wanneer ik zou moeten menstrueren was ik al een week overtijd!! we wisten het eigelijk meteen al en de tst bevestigde ons geluk!!!! ik zoek de topic even op en plaats hem even omhoog!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi hoi  Mijn hond doet al vreemd vanaf de eerste dag dat ik zwanger was bij mijn dochter, ze loopt ook nu weer continu achter mij aan en gaat ook zo dicht mogelijk bij mij in de buurt liggen, mijn hond heeft sinds die tijd ook een andere (kan wel zeggen) irritante eigenschap erbij gekregen, ze verscheurd al het papier wat ze tegen komt en dit vooral als ze alleen is helaas hebben we haar dit nooit meer kunnen afleren. We hebben al een bak voor de brievenbus gehangen zodat ze niet bij de post kan als we niet thuis zijn. Dit is ook een jaloers gedrag, ze kan wel goed met onze dochter overweg die is inmiddels 3 jaar en die kan echt alles met haar doen, maar ja ze merkt gewoon dat ik minder tijd voor haar heb terwel ze na mijn idee echt niks te kort krijgt. Mijn hond is bijna 9 jaar.  Groetjes Marina

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden