anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 6 reacties

 

Ik ben 42 jaar en pas zwanger van mijn eerste kindje... En erg blij maar ook bang...
Vraag me af zijn er meer oudere vrouwen zwanger van de eerste.?
En hoe verloopt het bij jullie.... Vruchtwaterpunctie...enz....
Grtjs

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik ben net 42 jaar, 13 jaar getrouwd geweest maar nu op het punt om te gaan scheiden. Ik heb een superprille nieuwe relatie ( niet de oorzaak van mijn scheiding ) en voor het eerst van mijn leven wil ik alles met deze man... We zijn stapelgek op elkaar. Het is nog veel te vroeg voor dit soort dingen en onze omgeving zal het waarschijnlijk afkeuren of respectloos vinden naar mijn ex, maar wellicht heb ik niet veel tijd meer. Ik heb de wens nooit gehad, maar zou nu eigenlijk niets liever willen. Wat te doen???

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

van hatre gefeliciteerd!!!! hoe ver ben je nu ?  liefs Nynke

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo ik ben zwanger van mijn eerste kindje ben 41 jaar Februari een curettage gehad jammer maar helaas Maar we houden de moed erin en dat het nu wel allemaal goed mag gaan  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

   

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo allereerst gefeliciteerd, ik ben zelf ook 42 jaar en zwanger van mijn tweede kindje en ook ik ben bang, de eerste kreeg ik op mijn 38e dus ook niet zo jong meer. Vruchtwaterpunctie ging bij mij heel goed toen alleen drie weekjes wachten erna op de uitslag die waren best wel vervelend dus zou nu voor de vijf dagen gaan alhoewel dat waarschijnlijk ook lang zal zijn voor je gevoel. Maar ik zou er als ik jou was gewoon lekker van genieten en het allemaal op je af laten komen. Groetjes.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

VAN HARTE GEFELICITEERD !!!!!!! oudere vrouwen?? je bent toch zeker niet oud als je 42 jaar bent? je doet net als of je leven al voor bij is je bent nog niet eens op de helft! maak je maar niet druk over je zwangerschap die gaat heus goed!! groetjes Candy 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden