anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 4 reacties

 

Hi,

Ik wilde graag jullie ervaringen weten.
Ik ben sinds vorig jaar feb (2011) gestopt met de pil. Ik heb geen last van onregelmatig ongesteld worden, heb een cyclus van 30 dagen.
Nou proberen sinds dit jaar aug zwanger te worden. Afgelopen zaterdag, 3 nov moest ik ongesteld worden. Maar vrijdag 2 nov voelde ik me al anders dan de maanden ervoor als ik ongesteld moest worden. Wel dezelfde soort buikpijn maar tog net iets anders.
Nou, maandag 5 nov (2 dagen overtijd) een test gedaan en die was negatief. Maar had nog steeds last van lichte buikpijn, en me darmen rommelen enorm vooral in de avond. misselijk ben ik af en toe, in de ochtend en laat in de avond soms. en af en toe last van me borsten, ik moet vaker plassen, en heb veel last van witte vocht. En ik weet niet of dit een symptoom is maar ik moet dus de hele dag door alleen maar boeren. Tis nu dag 5 dat ik overtijd ben, en ik heb vanochtend een test gedaan, die is nog steeds negatief. Me buikpijn is wel iets minder geworden ik heb nu af en toe pijn, t borrelen van me darmen is er nog steeds. Het boeren en veel moeten plassen is er ook nog steeds. Ik heb nu een afspraak bij me dokter gemaakt. Aankomende dinsdag ga ik er naartoe.
Ik wil niet teveel hopen maar wat is jullie ervaring???

groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wauw Merida wat spannend! Ik ben erg benieuwd naar de uitslag van je situatie, hoop enorm voor je dat je zwanger bent! Zelf zit ik vaak in die situatie, vaak overtijd en testen zeggen niet zwanger en dan wordt ik toch weer ongesteld op mijn 43ste cyclusdag! Vandaag ben ik weer 8 dagen overtijd, heb op mijn 2de dag een test gedaan die negatief aangaf (helaas).. en nu wil ik geen test doen omdat ik niet teleurgesteld wil worden, maar die hoop die ik nu heb is ook erg frustrerend! Elke keer als ik naar de wc ga dan hoop ik maar dat ik niet ongesteld ben, terwijl ik ook weer hoop het wel te zijn want dan ben ik van die onckerheid af!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey meiden,   Nou ben inmiddels 13 dagen overtijd, ben afgelopen dinsdag naar de HA geweest, en hij adviseerde me tog nog ff te w8en tot wanneer mn volgende menstruatie kan komen. Het kan zijn dat ik een cyclus heb overgeslagen, en het kan zijn dat ik idd zwanger ben en dat ik te weinig HCG aanmaak. Dus tja ik moet nog ff afw8en. Qua kwaaltjes; ben ik gewoon heel erg moe. Ik ga veel vroeger naar bed dan normaal. Nog steeds last van boeren maar wel minder. Gerommel in mn buik is er ook nog maar ook iets minder. Last van me borsten is er ook nog steeds. Maar ja, ik leg nie veel waarde aan de kwaaltjes omdat dat misschien ook kan komen doordat ik nog nie ongesteld ben geworden. Alleen dat vermoeidheid is wel vervelend. Dus ik w8 nog rustig af.   Groetjes

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Merida Ik heb gisteren een test gedaan en was positief alleen wel veel last van m'n buik.  straks ook maar even dokter bellen want vertrouw het daardoor niet helemaal. Heb jij al nieuws van de dokter?  groetjes

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

de darmen komt mij wel heel bekend voor van toen ik zwanger was van onze dochter en ook de witvloed. dus ik ben best benieuwd hoe het in middels is met je en of je nog een test hebt gedaan? zelf zit ik nog in de wacht tot de 17e  dan is mijn niet ongi dag. zou dan ons 2e wondertje zijn als het zou mogen zijn.  ik ben erg bang dat alles wat ik nu voel me gewoon voor de gek houd, stiekem wel last van mijn borsten en hoop dus dat het nog erger woord haha en ook de rommelende darmen enz dus we gaan het zien.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden