anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 25 reacties

 

Hallo,

ik wordt nu onderhand gek van mezelf.. Mijn man en ik zijn pas 3 maanden bezig om een baby te krijgen. We hebben al 1 zoontje van bijna 2.5. We vinden dat we nu klaar zijn voor een 2e. Dit willen we dus heel graag.

Ik ben nu 8 dagen overtijd. Elke keer als ik naar de wc ga hoop ik niet dat ik zie dat ik ongesteld ben. En dat ben ik nu dus ook niet. Ik dacht eerst van nou ja 1 of 2 dagen kan het wel dat ik overtijd ben maar het wordt nu wel langer. Ik had gelezen op internet dat je cyclus niet korter dan 21 dagen en niet langer dan 42 dagen kan zijn. Ik ben nu al bijna bij die 42 dagen. De 24e is de 42ste dag.

Bij onze eerste was ik met 2 maanden al zwanger.

Ik heb vanochtend een zwangerschapstest gedaan van clear-blue. maar er stond duidelijk dat ik niet zwanger was.

Ik heb meerdere testen in de afgelopen maanden omdat ik dacht dat ik het was, maar het was altijd maar dat ik niet zwanger was. Ik wil zo graag een test vast houden waar wel op staat dat ik zwanger ben.. Ik ben mezelf nu alleen maar negatieve dingen aan het vertellen.

Wat moet ik doen..?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hoi, ik ben 6 dagen overtijd? Hoe weet je dat je zwabger bent zonder zwangerschap test te doen? Wil Nog even wachten? Anders doe ik een test.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Iemand ervaring met wanneer je vruchtbaar bent na het verwijderen van de mirena spiraal? Ben namelijk ook 8 dagen overtijd

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik ben nu ook.5 dagen overtijd..maar als.ik in.me.borst.knijp kreeg ik melk zou ik toch zwanver kunnen zijn...?

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

De testen blijven maar negatief... Ik.ben.er zo.onzeker van.van geworden

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Lady's! Hier ook zo'n geval hihi.. Ben nu 9 dagen overtijd, 2 x getest allebei neg-_- Heb gisteren weer een test gekocht maar ben bang om testen.. Ben al bij dokter geweest hij zegt dat ik nog maar een week moet wachten pff.. Ik zou eig 15 aug ong moeten worden, soms ben ik een of twee dagen later maar geen 9! Nu moet ik zeggen heb maar heeeel weinig sympthomen, elke x gevoel van ongesteld, dan ga ik naar de toilet denk ik ooh nee.. En nee dan is er niks:s Word er zo zenuachtig van pff hihi.. Wel niet wel niet.. Denk dat ik morgen maar weer testje ga doen -_- Wat denken jullie, ik snap er namelijk niks meer van dit rareee lichaam haha...:P Pfff... Thankss alvastt! Ps: dames van de topics hierboven! Heel veeel succes!!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

vandaag 4 dagen overtijd en nagatieve testen, wat nu?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Haaj. Al je op mijn profiel klikt zie je de zwangerschapstest van gisteren. Naar mijn idee is dat positief. Vannochtend nog 2 testen gedaan en die zijn weer negatief. Ik snap er niks van! Straks een clearblue maar kopen. Kent iemand dit trouwens?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wat zei de dokter. En ben je inmiddels zwanger?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

heey girls , kan iemand mij helpen moest normaal de 12 mei ongesteld worden maar is niet zo maandag heb een urine test maar negatief dan vrijdag ben ik naar de dokter geweest voor bloed test te doen bleek dat die ook negatief was :( nu ben ik 8 dagen overtijd en nog geen ms te bespeuren heb geen krampen wel rare goestingen en met vlagen misselijk heeft iemand dit ook al mee gemaakt ? kan het zijn dat ik nog niet genoeg HCG in mijn lichaam heb ?? onzeker meisje

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo.. Ik ben 8 dagen overtijd vandaag mijn test was ook negatief vrijdag.. Ik ben meestal wel 2 a 4 dagen overtijd maar duurt nu wel erg lang het zou natuurlijk super zijn als ik zwanger ben maar ik heb ook niet echt symptomen alleen ontzettend last van diarree sinds 2 dagen ik hoef maar iets te eten en kan bunnen 5 a 10 min rennen naar de wc.. Kan het iets met een zwangerschap te maken hebben of doet me lichaam gewoon raar Groetjes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden