anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo

Ik ben een student van 20 en ontdekte deze week dat ik zwanger ben, 4 weken :(

 

Dit is helemaal geen fijn nieuws. Ik wil nog studeren, carriére maken, een stukje wereld zien... en nu dit. Mijn beslissing was vrijwel heel duidelijk..... ik wil dit niet. Echt niet.... de eerste stappen tot abortus zijn gezet en komende maandag is mijn eerste gesprek in de abortuskliniek.

Mijn mama is heel erg tegen abortus dus niemand thuis mag dit weten. Mijn beste vrienden weten het wel net zoals mijn vriend en zijn ouders.

Ik kan heel goed met hun babbelen en ze staan allemaal 100 procent achter mijn beslissing. Want het kindje is echt niet welkom. Mentaal heb ik het  wel niet zo gemakkelijk. Is er iemand die in hetzelfde schuitje zit als ik? Om iemand anders zijn verhaal te horen.

 

Student

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo, Hier iemand die begrijpt hoe je je voelt. ook ik heb in die situatie gezeten als jij. Ik was ook jong (nu nog steeds) en wilde de wereld zien. Ik had hier in nederland alles opgegeven en ging verhuizen naar ierland had er al werk en alles. Toen kwam ik erachter dat ik zwanger was maar niet zoals jij 4 weken maar al 4 en halve maand ik had geen keuze meer. Anders had ik net als jij een abortus laten doen. ik was alleen en had geen tijd of ruimte voor een kind daar dacht ik al helemaal niet bij na Ik begrijp je gevoel volkomen al zal het niet makkelijk zijn. Maar aangezien ik dus al zover was ben ik bij mijn ouders gebleven in nederland want ja ik had mijn eigen woning al opgezegt. Nu heb ik een geweldige zoon van 12 jaar oud en zou mijn leven echt niet zonder hem kunnen zien. Ik heb het heel zwaar gehad de eerste periode na de geboorte de zwangerschap zelf is als een vlaag geweest heb ik weinig van meegekregen. Ik stond er helemaal alleen voor en raakte me vrienden 1 voor 1 kwijt aangezien ik nooit eens weg kon en de rest mooi door kon feesten bleef ik alleen achter. Nu hoor ik al iemand zeggen dat waren geen echte vrienden dan maar ja vrienden komen en gaan zeg ik maar. Gelukkig voor jou heb jij je vriend en zijn ouders achter je staan. Dat zal een hele steun voor je zijn. Ik wens je heel veel sterkte met je beslissing. Waarschijnlijk zullen niet veel vrouwen je begrijpen vandaar mijn reactie. Ik ben nu voor de tweede keer zwanger deze keer wel gepland en ik ben niet alleen mijn man staat naast me ik ben wat ouder en er helemaal klaar voor dit keer. Ook mijn zoon waar ik zielsveel van hou is dolblij dat hij een broertje of zusje krijgt.    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hallo  ik ben van mening dat je hier dan een beetje op het verkeerde forum zit. hier zijn namelijk heel veel vrouwen die een moort willen doen om een kindje te mogen krijgen en jij laat het weg halen!!!  en om antwoord te geven op je vraag nee, hier zitten meer vrouwen die in het tegenover gestelde schuitje zitten! mischien is adopsie een opsie ?! je moeder heeft groot gelijk dat ze er tegen is!!! nynke  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden