anoniem

Anoniem 8 jaar geleden Geen reacties

 

Hallo!

Ik ben nieuw hier op het forum. Ik zal kort mijn verhaal en vraag(en) vertellen..

3 jaar geleden geemigreerd naar Turkije, getrouwd en helemaal gelukkig.
De volgende stap (en de spannenste/leukste etc) is een kindje.
Ik heb eind july mijn laatste pil geslikt en we gaan er helemaal voor.

Ik heb na de laatste pil 2 cyclussen gehad van 30 dagen, geen rare dingen ofzo. Wel gewoon de normale ontpillings verschijnselen..
Vorige maand was anders, toen was ik 4 dagen overtijd.. Ik verloor op een avond een druppeltje lichtroze bloed en een avond daarna weer en toen 2 dagen niets, inmiddels was ik een week overtijd..
Toen heb ik een zwangersschap test gedaan met 1 streepje, maar ik weet zeker dat voordat de test helemaal klaar was ik een heel minicuul licht 2e streepje zag.. Maar toen de test helemaal klaar was bleef er 1 over. Daarna ongesteld geworden, veel minder en korter dan normaal.. hooguit 2,5 dag. Zou dit innestelingsbloed geweest kunnen zijn?

Goed, nu een maandje later ongeveer, nog een kleine week tot ik weer ongesteld zou moeten worden..
Heb ik last van vanalles.. Vorige week uiteten geweest, en mn gezelschap en ik hadden allemaal hetzelfde, namelijk biefstuk.. Niemand ergens last van, maar ik heb heel de nacht boven de toilet gehangen en er op gezeten.. Kan natuurlijk zijn dat het verkeerd is gevallen.
Daarna erg verkouden geworden etc.. Nu de laatste dagen ben ik veel duizelig, met vlagen draait alles, misselijk (maar niet braken), kramp in mn buik, moe, dorst, opgeblazen gevoel, elke dag een grote behoefde moeten doen, geen zin hebben in warm eten maar wel in alles anders wat los en vast zit, vet haar, last van mn ogen, als ik sochtends wakker word erg last van tandvlees en rugpijn.
Ook opvallend, voor mijn doen, ik kreeg 3 weken terug een heel raar plekje op mn neus, het was wel rood en gezwollen, maar absoluut geen puist, deed mega zeer ook.. Nu 3 weken later is het weg en is er een pigment vlek over gebleven..

Sommige dingen komen overeen met ongesteldheids verschijnselen, mr die heb ik niet al een week van de voren en sommige dingen heb ik nooit last van bij mn ongesteldheid..
Ik snap dat jullie niet kunnen zeggen of ik wel of niet zwanger ben, maar ik moest het gewoon ff van me afschrijven. Ik kan geen test kopen op dit moment, omdat het ''feestdagen'' zijn en alles hier pas maandag weer open is. Die onzekerheid pff.. Als ik naar me lichaam luister, dacht ik vorige maand al zwanger te zijn..

Mijn moeder is tijdens haar zwangerschap van mij ook gewoon maandelijks ongesteld geweest..

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden