Baby's in ontwikkelingslanden helpen met de geboorte van jouw kindje!

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 

Anoniem 8 jaar geleden Geen reacties

 

Lieve mama's to be!

Het duurt nog even en je kindje wordt geboren. Waarschijnlijk heb je alles al helemaal op orde en zal het hem aan niets ontbreken. Na de geboorte zal het door veel mensen bewonderd worden en vaak brengt deze kraamvisite cadeautjes mee. Ook is het vaak zo dat ons kindje qua spulletjes al in alles voorzien is voordat het geboren is.

Wil je iets anders doen met de traditie van kraamcadeautjes? Dan kun je deelnemen aan MommaLuv. Laat me weten wanneer je uitgerekend bent en ik zoek 1,2 of 3 zwangeren voor je in Uganda, Ghana, en/of Bolivia. Je krijgt foto's van deze moeders en/of pasgeboren baby's en een mooie spaarpot. Je kunt bij jouw geboortekaartje een foto en het verhaal van deze moeder(s) doen en je kraamvisite vragen om een eventueel kraamcadeau geheel of gedeeltelijk te doneren aan deze moeders. Zo zal de spaarpot zich vullen en geeft jouw kindje zijn cadeautjes als het ware door aan de kindjes daar. Als alle visite geweest is, zorg ik dat het geld bij mijn contactpersonen in Uganda, Ghana en Bolivia terechtkomt en worden er mooie kraampakketten samengesteld. Hierin zitten onder andere muskietennetten, verzorgingsproducten, voeding, kleertjes, dekens en meer. Je ontvangt uiteraard weer mooie foto's van de moeders met hun spulletjes, en deze kun jij weer aan de kraamvisite doorsturen. Jouw kindje betekent aan het begin van zijn leventje al iets in het leven van kansarme kindjes. Een mooie geschenk kun je je baby niet geven toch?

Meer informatie en mooie foto's kun je vinden op: www.facebook.com/stichtingmommaluv

Voor deelname kun je mailen naar mandy@mommaluv.nl

Liefs Mandy Ladan

(oprichtster Stichting MommaLuv)

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden