anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 2 reacties

 
Ik heb sinds paar dagen krampen maar dacht dat het weer bandenpijn zijn maar gisteren had ik ook best last van me rug en buikpijn het leek meer op menstruatiepijn.
Vanochtend voelde ik best veel afscheiding en ben naar de wc geweest en zag dat ik roze afscheiding (niet helderrood) had. Nu is ht gestopt en heb een beetje lichtbruine afscheiding. heeft iemand hier ervaring mee kan de lichtroze afscheiding door bandenpijn komen???

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb hier geen ervaring mee en heb dit zelf nooit gehad, maar volgens je verteld, zou je toch best eens de gynaecoloog bellen om raad te vragen of eens een uit teleggen en eventueel een afspraak te maken dat vroeger kan, want als je ongerust achterblijft is het ook niet goed eh ... Ongerustheid brengt ook een deel stress mee en dat is best ook te vermijden in een zwangerschap... Hopelijk weet je rap wat meer! Groetjes,

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

misschien heeft je baby een groeispurt en is dat net even te veel voor je baarmoeder!! ik weet niet hoever je bent maar het kan ook  oefenweeen zijn! als je kindje een groeispurt hebt kan je daarbij wat bloed verliezen dan is er een adertje gesprongen!! das helemaal niet erg!! je kan idd ook je vk of gyn ff bellen om te kijken wat die zegt!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden