anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 17 reacties

 
Hallo allemaal, Mijn viend en ik willen al een tijdje een kindje. Nu had ik 6 dagen voor mijn menstruatie zou beginnen een beetje roze slijm en daarna bruin slijm, maar op de dag dat ik ongesteld moest worden, werd ik dat ook. Alleen het rare is dat het maar 2 dagen was, ook heb ik nog steeds dezelfde kwaaltjes die ik meestal voor mijn menstruatie heb (rugpijn, gevoelige borsten, vaak plassen) Ook heb ik wat harde stukken in mijn borsten ik weet niet wat dat betekend of dat ik het me alleen inbeeld omdat ik graag zwanger wil worden. Ik hoop dat jullie me iets meer kunnen vertellen of dat ik gewoon naar de huisarts moet, ik ben een beetje bang om een zwangerschapstest te halen omdat ik niet telleurgesteld wil worden. alvast bedankt.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 17 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@meisje87 We zijn op twee forums tegelijk bezig. Hihihi. Maar bij mij is mijn menstruatie dus al begonnen. Dus toch best snel aangezien ik half december pas ben gestopt met mijn pil. Ik hoop dat jij ook snel meer weet! Want dit is ook niks, al dat wachten. Helaas kunnen we soms niet anders dan wachten. Succes meid. En hou me op de hoogte.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@Justme, Ik wil je niet teleurstellen maar het kan voorkomen dat je een aantal maanden niet menstrueert nadat je gestopt bent met de pil. Ik praat nu uit ervaring, omdat ikzelf eind augustus ben gestopt met de pil en nu nog steeds niet ongesteld ben geworden. Dat is dus nu inmiddels 4 en halve maand geleden. Ik dacht in het begin ook dat mijn natuurlijke menstruatie wel op gang zou komen. En ik kreeg ook last onderin mijn buik, als of ik ongesteld moest worden. Maar er gebeurde vervolgens maar niks. Ook ben ik de laatste tijd duizelig en vermoeid, maar intussen heb ik al 3 testen gedaan en allemaal waren ze negatief. Dus het kan zijn dat het langer duurt als je zou willen. Ik probeer er nu niet teveel mee bezig te zijn, want je kunt jezelf echt gek maken en je lichaam kan je ook voor de gek houden. Want je hormoonhuishouding is nu even in de war en geeft symptomen aan die op een zwangerschap lijken, maar dit hoeft niet. Maar misschien komt het bij wel snel op gang natuurlijk. Ik geloof dat het gemiddelde 6-8 weken is voordat je weer menstrueert. Elk lichaam reageert anders en je weet zelf wat normaal voelt en wat niet......dus wacht rustig af en als je twijfelt: doe dan een test of sta langs bij je huisarts. Succes!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo dames... hier een berichtje van van iemand die net als jullie elke maad zat te wachten of het raak was of niet. Ik beelde me ook allemaaal dingen in. Maar uiteindelijk kwamen mijn kwaaltjes echt pas in week 6. Alleen had ik wel de dag dat ik ongesteld moest worden hele gevoelige borsten. laat je niet gek maken door wat je allemaal wel voelt en merkt. Soms lijkt het wel alsof je lichaam je voor de gek houdt. zeer frustrerend. Succes lady's!!! liefs Vlindertje...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Een blaasontsteking bij mannen heb ik nog nooit eerder gehoord, mijn man heeft er in ieder geval nog geen last van gehad. Hou het maar goed in de gaten, wat zegt de huisarts ervan? Mijn huisarts weet nog niet eens dat we proberen zwanger te worden, maar ja zoiets hoef je toch ook niet percee te melden lijkt mij? Ik voel me nu wel of ik ongesteld moet worden, dus ben benieuwd of er nu wat komen gaat. Maar ga ook maar eens proberen er wat minder mee bezig te zijn. Ikvind het nu wel lastig hoe ik moet gaan tellen met mijn cyclus aangezien mijn menstuatie niet echt doorzet. Ach we zien het wel... fijn weekend nog

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja is ook waar. Ik ben nu al blij dat ik binnen 5 weken ongesteld ben geworden dat het niet zo lang uitblijft. Ik had toen de tijd ook veel spanning ivm werk. Ik ben daar gestopt en heb een andere baan en sinds die tijd kwam mijn menstruatie weer opgang. Mijn vriend heeft de laatste tijd blaasontsteking..ik ben er ook heel gevoelig voor normaal 6x in het jaar nu nog maar 1x en sinds dat we hier zijn komen wonen heeft hij er last van maak er toch zorgen over..ook ivm vruchtbaarheid etc en voor een man is het nog gevaarlijker. Ik probeer er nu niet te veel meebezig te zijn en geniet van de mensen die om mij heen zwanger zijn!! Soms ook moeilijk want je wl het zelf ook ervaren maar probeer positief te blijven

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Blaasontsteking, boh hou op. Ik heb die ook heel vaak, toevallig afgelopen cyclus ook gehad, maar ik denk niet dat dat kwaad kan voor je vruchtbaarheid. Of wel? Ben nu nog steeds niet ongesteld. Vind het wel vreemd niet te weten wat er gaande is bij mij binnen. Maar dat zal iedereen wel hebben denk ik, die onzekerheid. Maar zit mezelf nu al gek te maken en we zijn pas bezig hihi. Ach ja, de kinderwens is gewoon sterk aanwezig.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Maar weet wel dat dit normaal bij mannen niet zo vaak voorkomt

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoort erbij meid!!ik begrijp..ik probeer er ook niet te veel mee bezig te zijn maar het is moeilijk idd

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, Wij proberen ook zwanger te worden. Heb 11 december mijn laatste pil gehad, ben toen gewoon ongesteld geworden, als ik het goed uitgerekend heb zou ik gisteren ongesteld moeten worden. Omdat ik gelezen had dat je ook kunt vloeien als je toch zwanger bent had ik uit voorzorg al twee testen in huis gehaald. Dus ik heb vanmorgen een test gedaan omdat ik nog steeds niet menstrueer, maar uitslag Niet Zwanger. Ben nu dus aan het wachten tot ik ongesteld word, ik heb wel al last van donker slijmafscheiding maar verder komt er nog niks, wel een beetje buikpijn maar daar heb ik wel vaker last van gehad sinds ik gestopt ben met de pil. Maar dat schijnt normaal te zijn?!?! Ik vind het wel heel fijn dat er zo'n forums zijn als deze want niemand weet dat we echt proberen zwanger te worden. Wil niet constant die vragen krijgen van familie, is het zover?? Dus ben blij dat ik hier ook dingen kwijt kan want alleen met je man praten is ook niet altijd fijn. Soms wil je een vrouwenmening horen! :-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb het ook gehad, 2 maanden achtereen... Tot ik misselijk werd elke dag zelfde tijdstip en dat deed een belletje rinkelen bij me... Dus verwachtte ik dat als ik zwanger was ik dan 1 maand zwanger zou zijn... (1 maand vanaf je menstruatie) Paar dagen later, dag voor ik de test zou kopen, verloor ik het vruchtje (duidelijk een vruchtje aangezien de ledematen en de oortjes te zien waren) Ik verbaasde me nog dat het zo groot was, bijna twee keer zo groot als ik gewend was... (heb meerdere miskramen gehad rond 6-7 weken) Dus opgezocht op internet... Oor aanleg begint pas met 9 weken... Dus was ik 1 maand langer zwanger dan ik dacht... Had het bloedverlies onterecht aangezien voor menstruatiebloed... Dus voorkom dat je de zelfde fout maakt als ik en doe zo snel mogelijk een test, blijf je twijfelen na een negatieve test, vraag dan aan je huisarts of je een echo mag laten maken bij een gynaecoloog. Ik doe nu zowat elke week een test om te voorkomen dat ik weer ongemerkt zwanger ben...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden