anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 11 reacties

 
Woensdag op donderdag nacht rond 2uur werd ik wakker van rugpijn, ik dacht dat ik verkeerd had gelegen. Even naar de wc en hup weer terug naar bed. Half uur later weer hetzelfde ritueel.. Tot half 5 in bed gelegen met af en toe pijn in m'n rug. Toen de pijntjes vaker kwamen (om 04.40u) viel ineens het kwartje, zouden dit dan rugweeen zijn?! Ik ben de tijd en duur gaan opschrijven en ze kwamen om de 5 minuten. Uiteindelijk heb ik om 06,30 de VK gebeld, ze kwam heel snel. Ik had 1 cm ontsluiting. Samen met m'n vriend rustig aan gedaan, filmpje gekeken en hij is nog even naar z'n werk gegaan om iets weg te brengen. Om 1 uur kwam de VK weer, 2cm ontsluiting. Vanaf 2uur werden de rugweeen heftiger, we dachten optimistisch "yes, dan gaat het nu vast wat sneller!", maar helaas om 5uur zaten we op krap 3cm. Omdat de VK zag dat ik het moeilijker had, stelde ze voor om de vliezen te breken, dan zou het wat sneller op gang kunnen komen. Zo gezegd, zo gedaan. Toen bleek dat de baby iets in het vruchtwater had gepoept. De VK zou me overdragen aan de gyn en we gingen gelijk naar het ziekenhuis. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis zat er nog niet veel vooruitgang in. Ik lag aan allerlei bedradingen, dus moest de rugweeen al liggend op mijn rug opvangen, wat deed dat zeer! Tegen 7uur raakte ik vermoeid, ik had 4cm ontsluiting, en dan denkend aan al die regelmatige rugweeen die nog zouden komen voor ik aan 10cm zat.. Mn vriend is niet van mn zijde geweken, en hij sleepte me er geweldig doorheen! Zonder hem had ik het niet gekund. Tussendoor heb je allerlei en aan je bed die even willen kijken, voelen, onderzoeken, vragen. Rond 8uur hebben we toch besloten om voor een ruggenprik te gaan. Helaas heb ik snachts nog geregeld heel pijnlijke rugweeen gevoeld, maar tussendoor had ik momentjes dat ik kon wegdommelen om even op kracht te komen. Ik kreeg wat koorts, gelukkig zakte dit even later weer af. Om 2u ineens een doorbraak en goed nieuws! Ik zat op 7/8cm! Wow! Zou het nu dan toch opschieten? Helaas weer een tegenvaller bij de controle van 5uur, de ontsluiting bleef hangen op 9cm. Ze hebben bloed afgenomen bij de baby om te kijken naar hoe hij zat met zuurstof. De baby had nog nergens last van! Gelukkig maar! Om 7u weer gekeken naar de ontsluiting, bijna volledig, er zat alleen nog een randje! We hebben geprobeerd om te persen, zodat hij dan met een vacuuumpomp gehaald kon worden, maar dat is niet gelukt. Na 9x persen zijn ze over gegaan op een spoed keizersnede. Na 4 diensten gezien te hebben in het ziekenhuis is op vrijdagochtend om 08.36u via keizersnede geboren onze Julian! Hij heeft nog 24uur in de couveuse gelegen omdat ik tijdens de bevalling koorts heb gehad. Het gaat goed met ons allebei, we genieten van alle nieuwe indrukken. Wat heerlijk is dit zeg!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zou wel knap zijn he hahaha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hahamijn eerste duurde 17 uur en mijn 2e nog geen 2uur dus -15uur gaat het bij mij niet worden hahah

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

-13 dan nog wel toch... :P:P

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

daniellekuh... weer 6 uur minder???

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Gfeliciteerd !!!! heftige bevalling ik had dat ook met de eerste baba word je niet vrolijk van alleen hij is wel gelukkig na 33 uur weeen opwekkers gewoon terwereld gekomen !!  de tweede 27 uur  en nu de derde en zeker de laatste ben benieuwd hoe deze het gaat doen !!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jeetje wat een verhaal zeg. Ik zit nu ookal een dag of 2 met weeën maar ze trekken steeds weg. Vanavond "zet" het eindelijk een beetje door. Maar mijn vliezen breken maar niet. Maar geniet van je kleine man en de nieuwe indrukken. En nogmaals gefeliciteerd!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@channiej... de klein wil pas in feb komen... dus morgen... hahaha... of zou dat niet het verhaal zijn!!! succes meid

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

pff best heftig zeg!! Ik had ook erge rugweeën maar dat was niet te zien op de ctg, zo frustrerend vond ik dat!! Maar gelukkig is de kleine man er nu en kunnen jullie lekker genieten! Ha, ik ben er trouwens nu pas achter dat jij het bent, wilde je al bijna verwijderen op fb omdat ik niet in de gaten had wie je was. Maar nu heb ik em! ;-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ mamalin, haha, its me! @ channiej, succes meid, you can do it! We zijn nu lekker thuis en ik voel me goed!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Van Harte gefeliciteerd!!!!!! Wat een ontzettende pittig bevalling zeg jeetje..... hoe ben je er zelf verder onder?? Geniet lekker van elkaar en wie weet tot snel op forumvoorouders.nl :)!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden