anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 10 reacties

 
Goedemorgen, Ik ben Milou en 25 jaar oud. Mijn man en ik willen graag kinderen en volgende week Woensdag ga ik stoppen met de pil.. Hopelijk is me cyclus een beetje stabiel maar dat is nog even afwachten. Ik zal vast tegen genoeg dingen aanlopen en heb me daarom alvast aangemeld op dit forum.. Ik hoop dat het ook wat drukker word op dit forum en misschien wel mensen tegen kom die ook binnenkort gaan stoppen met de pil. Is het verstandig om de eerste maand veilig te vrijen? Stel dat ik niet ongesteld wordt en dan denk dat ik misschien al zwanger ben. Groetjes Milou.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hmmm, vandaag helaas toch ongesteld geworden.. maar goed, nieuwe ronde, nieuwe kansen =) Misschien een domme vraag, maar kan iemand me alsjeblieft uitleggen hoe je nou de ""vruchtbare dagen" kunt berekenen??  Ik snap het niet .. Als je een cyclus van ong. 35 dagen hebt..

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo Kantika, Welkom op dit forum. Spannend hoor om af te wachten wanneer je nu ongesteld wordt.. Ik ben vorige week woensdag gestopt en nu ongesteld daarna gaan we een poging wagen. Veel suc6 daar en we zullen zien hoe het loopt. Groetjes Milou.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo iedereen, Ook ik ben nieuw hier. Eigenlijk heb ik me aangemeld om dezelfde redenen als Milou. Ik ben vanaf begin december gestopt met de pil. Eigenlijk hebben wij "een beetje hulp van boven" erbij gehad. Wij waren al een tijdje van plan om met de pil te stoppen, maar stelden het steeds een maandje uit.. totdat ik in begin december in m'n stopweek niet ongesteld werd.  Aangezien ik vaak misselijk was en iets afgevallen en spontaan erg gevoelig voor geurtjes werd ben ik na de stopweek niet meer begonnen met de pil. Heb in de stopweek een testje gedaan: negatief! Een paar dagen later nog één: weer negatief, maar in de tussentijd kreeg ik ook erg gevoelige borsten en werd ik sneller moe dan normaal. Toen ik een week of drie overtijd was ben ik toch maar naar de HA gegaan en die zei dat ik waarschijnlijk toch zwanger kon zijn en stuurde me door om bloed te prikken: alwéér negatief! Aangezien de symptomen bleven aanhouden, werd ik doorgestuurd naar de gyn en na een inwendige echo kon ze toch met zekerheid zeggen dat ik niet zwanger was, maar aangezien dat ik al een jaar of 5 aan de pil zat, het niet ongewoon was dat ik een maandje oversloeg en dat ik verder gezond was en mijn lichaam klaar was voor de zwangerschap! Vanaf toen besloten mijn vriend en ik dat wij er toch voor zouden gaan.. Op 6 januari werd ik (helaas, je blijft toch stiekem hopen) toch ongesteld (de eerste keer zonder de pil). Nu zijn we een maandje verder en deze week zou ik dan tóch ongesteld moeten worden (Ik weet nog niet precies hoe m'n cyclus is, maar zit nou aan dag 31 en ben nog niet ongesteld).. we wachten af, spannend!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Goedemorgen Sacha, Ik denk toch dat we maar gelijk voor gaan. Wanneer het inderdaad geen kwaad kan dan kunnen wij het beter maar gelijk proberen. De eerste ongesteldheid na nadat je gestopt ben met de pil dit kun je nog niet meerekenen voor je cyclus toch? De volgende ongesteldheid is toch pas echt zeg maar? Ik vind het ook allemaal erg spannend.. Kan niet wachten tot ik gestopt ben en we het er eindelijk op kunnnen gaan wagen.. Ook al duurdt het dan misschien nog een tijd we zijn er in ieder geval mee bezig.. Verloopt jouw zwangerschap voor de rest goed? 3e kindje leuk hoor. Groetjes Ilona.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Als je woensdag stopt met de pil is de menstruatie die je 2 a 3 dagen later krijgt geen echte menstruatie maar een onttrekkingsbloeding. De menstruatie daarna is een echte menstruatie! Ik had 17 april een onttrekkingsbloeding, 17 mei getest en het was gelijk raak! Lekker genieten is the key word!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ok bedankt.. Ik wist het niet helemaal zeker. We zullen het zien.. En genieten doen we zeker.. :) Ik hou goed in me gaten dat het ook nog wel een hele tijd kan gaan duren voordag ik zwanger ben. Wanneer het dan snel is dan is dat mooi meegenomen..

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Milou! Welkom! Ik ben in april gestopt met de pil en heb niet veilig gevreeen. In mei had ik het gevoel dat ik ongesteld moest worden, maar ik werd het niet. Ik ben toen gelijk uitgegaan van de "normale" cyclus van 28 dagen en ben gaan testen. En die was positief! Maar het is net wat je zelf fijn vind. Probeer er ontspannen mee om te gaan, dat heeft voor ons gewerkt!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

In principe hoef je niet eerst veilig te vrijen, tenzij je wilt weten hoe je cyclus is. Ik ben zelf na 1 ronde zwanger geraakt, terwijl we dat absoluut niet verwacht hadden. Ik dacht toen ook dat mijn cyclus gewoon niet op gang kwam, maar de test zei iets anders! Dus gewoon doen wat je zelf wilt!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, Bedankt voor de snelle reacties. Ik dacht dat je veilig moest vrijen tot dat je voor het eerst ongesteld bent geworden. Jullie zijn dan idd wel erg snel zwanger geworden.. Ik hoop dat wij ook niet al te lang hoeven te wachten.. :) Maar geduld is een schone zaak. We willen gewoon lekker genieten van elkaar en ik wil me er niet te veel mee bezig houden anders wordt ik gek van.. Bloementje nog 4 dagen zie ik je bent al weer bijna klaar. Veel suc6 met de laatste loodjes.. Ik denk dat ik dan ook gelijk maar onveilig ga vrijen en testen wanneer ik dan toch niet ongesteld wordt. Het kan dan natuurlijk 2 kanten op gaan.. Bedankt voor jullie ervaringen. Nu nog maar even wachten tot ik echt gestopt ben met de pil. Dat wachten lijkt al een tijd te duren. Groetjes Ilona.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi ilona wat een superleuk vooruitzicht!!!! spannend hoor ik zou het vreselijk knap van jullie vinden wanneer je de beslissing maakt om samen voor een kindje te gaan dat je dan ook nog een maand veilig kan vrijen daar zou ik echt respect voor hebben!!! ik ben het met de meiden voor mij eens dat je niet je eerste menstruatie hoef af te wachten en ik ben ook 3x in de eerste ronde meteen zwanger geworden! dus ga er maar lekker van genieten!!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden