anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 

Ja, ik loop l meer dan een jaar met mijn moedergevoelens en het is dan nu echt zover! We gaan ervoor.. Ik durfde er eerder niet goed over te praten met mijn vent! Bang dat hij het niet zou willen, maar hij wil dolgraag! Mijn eerste echte menstruatie gehad oftewel ontpillen... Over een paar dagen gaan we beginnen met klussen en nu maar hopen dat ik snel zwanger ga worden, hoe fantastisch zou dat zijn :-)

We gaan van de komende tijden, die erg spannend zijn, volop genieten en kijken wanneer het zover is!
Liefs.

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Spannend  en idd lekker genieten welkom in iedergeval !! liefs Claudje

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Een hele spannende tijd, nu maar hopen dat het snel lukt.  Maar het is zoals je op andere berichten kunt lezen niet altijd zo van zelf sprekend dat het gelijk lukt bij de 1 duurt ontpillen nu eenmaal langer als bij de andere. Blijf moed houden als het niet in 1x lukt. En misschien rekening mee houden dat het nog wel een half jaartje zou kunnen duren dan is de teleurstelling niet iedere maand zo groot.   Groetjes marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dankjewel, dat gaan we zeker doen met z'n tweetjes. We gebruiken de newly-parents-kriebels om vooral nu erg van elkaar te genieten en onze tijd samen.. Wanneer het gebeurt, dan gebeurt het.. En we zien wel wanneer het is!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik hou er zeker rekening mee, dat het misschien wel iets langer kan duren, alleen ben ik nog niet zo lang aan de pil geweest, dus dat scheelt wel. Ik ben nu 25 jaar en ik ben in totaal 4 jaar aan de pil geweest, dus dat valt best wel mee. MAar we hebben besloten om vooral te genieten van onze tijd samen en de kriebels, die we op dit moment hebben. Wanneer het lukt, dan lukt het, we nemen er in ieder geval rustig de tijd voor!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden