De eerste symptomen, of zijn het de behoeftes in combinatie met toeval?

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 21 reacties

 
De verwekking van onze eerste kindje ging eigenlijk heel gemakkelijk. Omdat de pil nooit is geslikt, hoefde het lichaam ook niet te ontwennen, en zonder op te scheppen, het was eigenlijk de eerste keer raak. Na de geboorte (en overlijden) van onze dochter hebben we eigenlijk niet de behoefte gehad "in het feest tussen de lakens", maar na een aantal maanden werd het vlammetje weer aangewakkerd. De kinderwens is er en heeft nu weer aan warmte gewonnen. Het gegeven dat de laatste ongestelddatum was op 7 januari. Nu hebben we vorige week en deze week 'feest' gehad. Bij een normale cyclys, zou dan eigenlijk deze week de eisprong moeten zijn. Het is dus afwachten, of het gelukt is of niet. Maar goed, dat is dan wat het gevoel zegt. Het is dan ook grappig, om te weten wat daarnaast gebeurt. Er is, sinds de vorige bevallig wel wat zichtbaar. Meer rondingen en er is een lichte gewichtstoename. Procentueel wel behoorlijk, maar absoluut een schijntje. Al vindt niemand in de omgeving de gewichtstoename erg. En het namenboekje is uit de kast getoverd. Ik weet niet hoe het vrouwenbrein werkt, maar nog voordat we over tijd zijn al in het boekje te kijken, vind ik opvallend. Ik ga er van uit, dat dit geboren is door de wens.... maar zijn er symptomen die je al heel vroeg kunt herkennen dat er een zwangerschap onderweg is? In ieder geval... ik wil jullie melden, dat de wens voor een kind er weer/ nog steeds is, ondanks wat ons is overkomen....

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

De zwangerschapsverschijnselen kunnen elk moment komen en de een heeft er meer last van dan de ander. Zo was er vorige week hoofdpijn. "Heb ik altijd als ik ongesteld moet worden." De hoofdpijn is weg, de ongesteldheid is er nog niet. Maar verder is er geen enkele reden om te denken: Je bent zwanger. Intussen zijn we nu 3 dagen overtijd. Wachten, wachten. Eind van de week kunnen we een test doen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Goedemorgen, Kan iemand mij misschien vertellen wanneer de eerste zwangerschapsverschijnselen kunnen komen.. Kan dat al 1 a 2 weken na sex te hebben gehad voor de vruchtsbare periode.. Ik zit nu ongeveer in mijn vruchtbaarste periode gerekend van een cyclus van 28 dagen. Dit is de eerste rondje dat we er voor gaan. Denk zelf dat het langer duurdt maar heb sinds een paar dagen last van wat misselijkheid met vlaggen. Ook heb ik een trekkend gevoel van onderen hebben zwangere vrouwen daar last van? Graag hoor ik jullie ervaringen wanneer jullie de eerste zwangerschapsverschijnselen kregen. Ik moet over 2 weken ongeveer ongesteld worden maar vroeg me dit af. Groetjes Milou.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jammer!! wel lekker dat de cyclus wel erg regelmatig is!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Vanmorgen werd ze ongesteld. Dus helaas nog niet. Over twee weken opnieuw proberen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik had me vergist. Het was niet 7 januari, maar 6 januari. Dat was eerste dag van de vorige keer dat ze ongesteld was. Dus vandaag zou ze ongesteld moeten worden. Vanaf nu wordt het dus spannend.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

De jeuk komt me niet bekend voor.. Maar ik had ook eerst niet in de gaten dat ik zwanger was hoor...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Lees net in een ander topic dat er vrouwen wel veel last hebben van jeukende borsten. Maar die zijn al wel iets verder. Ik had wel verderop in de zwangerschap zulke jeukende benen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik duim voor jullie!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Zijn die symptomen bekend/herkenbaar?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nog steeds geen misselijkheid, maar zoals gezegd, was ze vorig jaar ook niet misselijk. De jeuk is er nog steeds van tijd tot tijd, en ook last van jeukerige borsten. Geen uitslag of vlekken Vanavoond klaagde ze ook van een beetje last van de maagstreek, maar dat ging ook snel weer weg.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden