Anoniem 9 jaar geleden 22 reacties

 

goeiemiddag Dames

nou ik mag me dan eindelijk bij de groep voegen

gister testje gedaan een week te vroeg en positief getest we zijn helemaal in de wolken maar ook nog overdondert haha ,

vanmorgen nog een testje gedaan en die was een stuk donkerder (jeeeaj ) morgen dus naar de ha om daar nog een test te doen en dan lekker genieten

fijne zondag nog allemaal

liefs Claudje

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 22 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo dames,   Als eerste natuurlijk gefeliciteerd jullie met jullie zwangerschap!  Ik kan mij net als claudje toevoegen aan dit onderwerp op deze forum. Ik heb vandaag positief getest!!! Ik kan het amper nog geloven...jeetje. Er gaat dan vanalles door je heen, ben benieuwd hoe jullie dat hebben ervaren en wanneer jullie het vertellen aan familie en vrienden. En nog een vraag: Ga je eerst naar je huisarts of maak je gelijk afspraak met de verloskundige. Fijne avond,   Sylvie

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd Sylvie , wat fijn dat jij nu ook dit allemaal mag gaan mee maken hoe voel je je verder ? en hoever ben je ? ik had die bewuste dag zoiets van ach laten we maar een testje doen ...toen verscheen er dat 2e streepje we waren een week te vroeg met testen dus een indroger kon het niet zijn vriendlief was buiten met de auto bezig toen ik op het raam klopte en wel heel erg heftig ja knikte!!!! hij liet alles uit zijn handen vallen en kwam met een big smile binnen om vervolgens met mij te huilen van geluk , die woensdag er op hebben we het onze ouders vertelt . wij hebben meteen een afspraak gemaakt bij de vk die kun je gewoon bellen en dan plant ze een intake gesprek heel spannend allemaal , nu hebben we afg.donderdag de nekplooimeting al gehad en die was prima alleen nu nog op de uitslag van de bloedtest wachten .... heel veel plezier en zeker genieten genieten en nog eens genieten want het gaat echt snel zoals ze zeggen     

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Claudje,   Wat fijn dat het zo goed gaat met je. Alweer 3 maanden, wat gata de tijd snel he, haha. Ik ben alweer 24 weken, pfoe wat ver al Vele succes met de combinatietest en geniet ervan je kindje weer even te zien. En veel plezier met al het shoppen!!!

Anoniem 9 jaar geleden

Hey Saartje  sorry voor de late reactie haha komt zoveel op je af zo leuk wij beginnen nu langzamerhand met shoppen heeeeeeerlijk vandaag de 1e buikband gekocht haha buikje is niet meer te verbergen ,zondag zijn we 3 maandjes en volgende week hebben we de combinatie test gelukkig gaat mijn moeder mee . ja iedereen om ons heen weet het al eigenlijk vanaf het begin al .  

Anoniem 9 jaar geleden

Wat fijn dat ook de echo goed was Claudje. Met mij is alles goed. Ons mannetje is heel erg bewegelijk. Dat is zo'n heerlijk en gezellig gevoel. Je bent nooit meer alleen, haha. Heb altijd een klein mannetje bij me, die vaak van zich laat voelen :) Het is echt genieten. Hoe ver ben jij nu? 10 weken ofzo? Heb je het al aan veel mensen verteld?

Anoniem 9 jaar geleden

Heey Saartje  ja zo ontroerend en daar ging ik weer hahaha tranen met tuiten , ja de echo was helemaal goed alles groeide goed en hij/zij was super beweeglijk  zo'n geruststelling . en hoe iss het met jullie kleine knul je bent gewoon alweer 23 weekjes !!!! nu merk ik zelf ook dat het super snel gaat hahaha !!!

Anoniem 9 jaar geleden

O Claudje, wat heerlijk he. Dat hartje voor de eerste keer horenm. Hoe was de echo gister, spannend. Ben erg benieuwd!

Anoniem 9 jaar geleden

Oooooo wat ben ik in de wolken , net bij de vk geweest die me belde waar ik bleef by the way (oeps) bloeddruk gemeten was goed gewicht was goed en het mooiste van alles ik heb ons hummeltje gehoord ♥♥♥zo blij zit nu noget tranen inmijn ogen alles was goed en vanavond dan eindelijk de echo samen met vriendlief

Anoniem 9 jaar geleden

Heey Dames heb eventjes niks van me laten horen lekker genoten samen met vriendlief van het super weer en van lieve kleine uk het gaat super goed nog steeds geen bff''s met de wc pot  maar wel sneller moe en prikkelbaar maar nou ook weer niet dat ik in jekyl en hyde verander.    hahaha morgen zijn we 7 weekjes en we kijken enorm uit naar de echo en natuurlijk de grote vraag is het er 1 lieve kleine uk of moeten we ukkies gaan zeggen aangezien de kans er in zit dat we misschien wel een tweeling krijgen . sinds vorige week ook maar gaan shoppen voor positie broeken (wat hier dus echt niet meevalt en we dus naar eindhoven moeten ......he wat rot weer winkelen ) want ik begin echt al een buikje te krijgen heerlijk rondneuzen en kijken en passen bij 1 winkeltje kreeg ik een kussentje onder mijn shirt '' dan zie je een beetje hoe het eruitziet'' zei de mevrouw en daar kwamen de watervallen ook bij mijn moeder die helemaal trots als een pauw is HEERLIJK dit gevoel en dit te mogen delen met mensen waar je van houdt !!!! Saartje ik geloof je meteen dat je nu al verliefd bent op jullie wondertje en wat zul je stralen meid toppie !!!!

Anoniem 9 jaar geleden

Claudje, wat fijn dat je je redelijk goed voelt. Die vermoeidheid gaat vanzelf over, na een paar weken. En de hormonen, daar leer je mee leven, hihi. Lekker shoppen, wat heerlijk. Ik heb ook veel dingen online gekocht. Esprit, H&M, Miss Etam etc hebben leuke dingen. Geniet ervan meid!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden