anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi allemaal,

Ik ben nieuw hier, dus ik zal mezelf even voorstellen.
Ik ben Demelza, nog 29 (in sept wordt ik 30) en ben getrouwd met Marco.
We al bijna 15 jaar bij elkaar en zijn echt elkaars eerste en enige liefde.
Vorig jaar juni zijn we in het huwelijksbootje gestapt en in december van dat jaar hebben we de keuze gemaakt om aan kindjes te beginnen. Ik ben toen dus ook gestopt met de pil en nu na 6 maanden ben ik er donderdag achter gekomen dat we zwanger zijn.
Ik was pas 2 dagen overtijd, maar als ik nu kijk wist ik eigenlijk zelf al dat ik zwanger ben. De test was dan ook nog voordat hij helemaal goed doorgelopen was al positief....
We zijn heel erg blij en wat een apart gevoel is het zeg. Je wilt graag zwanger worden, maar als het dan zo ver is, is het wel raar en super mooi te gelijk dat het zo is.

Nou, ik ga lekker misselijk zijn..
En ik hoop dat ik als ik vragen heb hier terecht kan..
Groetjes Demelza

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd Demelza met je zwangerschap,   het is in het begin heel apart en ongelovelijk. Vooral als je nog niks voelt. Ik was al een week of 1,5 over tijd voor ik bij mijn oudste een test deed. Ik wist het toen eigenlijk ook al en dat was omdat de hond raar deed. Ik was toen wel onverwachts zwanger, we hadden wel een kinderwens maar omdat we 1 nog maar 10 maanden een relatie hadden, 2 veel te klein woonde en 3 eigenlijk min of meer dacht dat het niet zo snel zou gaan, omdat het in de vorige relatie niet zo wilde lukken en omdat ik overgewicht heb. (lag ook niet aan mijn ex want die is inmiddels ook al 2x vader)    Deze zwangerschap wist ik het ook eigenlijk al dat ik zwanger was, we waren een maand of 3 bezig en ik had juist in die laatste maand mijn cyclus in de gaten gehouden met temperaturen, maar ik teste met 1dag overtijd en deze was negatief helaas maar 4 dagen later was deze wel positief.    Ook wist ik gelijk welk geslacht het kindje zou hebben en dat klopt dus ook nog en de naam was trouwens ook snel beslist heel toevallig hadden we de zelfde naam in ons hoofd zitten hahahaha.    Groetjes Marina

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden