Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 

Beste vrouwen,

Ik slik al heel lang de pil. De laatste tijd ben ik wat druk met mijn studie dus ben ik minder opletttend gaan worden met de pil. Ik vergat laatst op welke dag ik begon met de pil (Heel stom! maar ik had het heel druk). Ik heb dus een gokje gedaan. Ik zal er misschien 1 dag naast kunnen zitten. Ook kwam ik erachter dat ik 2 pillen te kort kwam (Ik heb dus 2 keer de pil dubbel geslikt). Ik las op internet dat als je op een andere dag begint met de pil innemen dat je de eerste 7 dagen geen onveilige seks moet hebben. Ik weet niet meer of ik met mijn vaste vriend wel of geen seks heb gehad in die 7 dagen.

Meestal word ik zondag-maandag ongesteld. Ik had alleen gisteren en vandaag iets belangrijks waar ik geen ongesteldheid kon gebruiken dus heb ik 1 pil extra geslikt. Ik las ergens dat je met iedere pil de menstruatie 1 dag uitstelt. Dan zou ik dus morgen (dinsdag) ongsteld moeten worden. Ik heb altijd buikpijn de dag van tevoren en nu niet. Ik weet dat ik beetje getresst over kom, maar ik heb vorige week ook een blaasonsteking gehad. Ik las dat een blaasonsteking ook voorkomt bij zwangere vrouwen.

Loop ik nu een groot risico dat ik zwanger ben?

Liefs

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 9 jaar geleden

Als je de pil slikt is er altijd een kans dat je zwanger raakt maar als je hem niet correct slikt is de kans natuurlijk groter. Naast een zwangerschap kan ook stress je menstruatie tegen houden. Blaas ontsteking heeft niets met een zwangerschap te maken.. Tijdens een zwangerschap is je weerstand wat lager dus als je regelmatig blaas ontsteking heb heb je een verhoogde kans. Het enigste wat je kan doen is afwachten tot de menstruatie komt is hij einde van de week nog niet doorgebroken zou je een test kunnen doen

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden