anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 
Hallo meiden,

Ik ben nu 26 weken zwanger en heb sinds 2,5 week last van harde buiken.
Sommige dagen wel 10 per dag, op rustige dagen 4 per dag. Is dit normaal? of moet ik langs de verloskundige gaan? Ik heb momenteel vakantie en doe niet zoveel, maar zodra ik wat ga doen krijg ik direct last van harde buiken (bijv. uit de auto stappen, stofzuigen, bukken). Hebben jullie hier ook last van?

groetjes,

Roos

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

het kan best zijn dat je daar gewoon gevoelig voor bent ik zou het wel even aan je vk voorleggen...doen de harde buiken ook pijn of is je buik dan alleen hard en gespannen? 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi, Ik heb vanochtend de verloskundige gebeld en het kan geen kwaad, zolang het niet te pijnlijk wordt en het er niet 6-10 per uur zijn. Waarschijnlijk komt het doordat het kindje nu hard aan het groeien is. Ze zei dat ik rond 34 weken weer meer harde buiken kon verwachten. Harde buiken zijn niet echt pijnlijk, maar voelt wel vervelend. groetjes, Roos

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ roos ik had vorige week voor het eerst last van harde buiken en ik was 23 weken zwanger ze zeggen dat dat erbij hoort 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden