anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 
Hallo allemaal, 

Ik heb een vraag, ik weet niet of dit een onzin verhaaltje is of echt zo! 
Ik heb ooit ergens gelezen/gehoord dat als je kindje in je buik een hoge hartslag heeft dat het een meisje zou zijn en als hij iets lager is een jongen. Bij mijn eerste zwangerschap had ik eigenlijk geen vergelijking en dus had ik eerst geen idee. de hartslag was echt snel. Nu heb ik gisteren mijn eerste echo gehad en ik heb ook het hartje gehoord en die was duidelijk minder snel als bij onze dochter.

Mijn familie zegt al vanaf ze weten dat ik zwanger ben dat het een jongen wordt, ik heb vanaf dat ik wist dat ik zwanger was zo iets van wordt weer een Meid en ik zei ook al zo hoe het dan zou heten. het was een sterk gevoel maar nu begin ik toch te twijfelen, ik weet dat ik nog maar 8 weekjes geduld moet hebben voor ze het kunnen zien, maar ik vraag me af of iemand dit kan bevestigen. 

groetjes Marina

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb het ook wel eens gehoort.. toen ik zwanger was zei de vk dat mijn zoon een hartslag als een meisje had maar het is toch echt een jongen ik denk echt dat het een fabel is 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb er ook wel eens van gehoord. Ben nu zwanger van m`n eerste kindje, dus heb geen vergelijkingsmateriaal. Al zou het kloppen, dan weet je het nog pas " zeker" met de 20 weken echo. Ieder kindje is anders, zo ook zijn/haar hartslag denk ik dan. En tja, wat je familie zegt.. Daar kun je niet echt op bouwen natuurlijk. Gewoon even geduld hebben, als het maar gezond is toch!  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb wel vergelijkingsmateriaal, dus ben benieuwd :) Maar net wat bloemetje zegt: als het maar gezond is!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi meiden,  Zo nieuwsgierig ben ik ook weer niet, maar omdat ik het ooit ergens gelezen had, had ik zo iets van even vragen of iemand het antwoord er op wist. Ik heb gister ook op internet rond gekeken en het is net als al die andere verhaaltjes bij de 1 klopt het wel en bij de andere niet. Ik wacht gewoon af en ja als het maar gezond is zo iets had ik ook, al zou het wel leuk zijn een jongen hahaha bij ons zijn bijna allemaal meiden en alleen mijn zusje heeft een zoontje dus hij tussen al die meiden zal ook niet makkelijk worden voor hem whahahhaha dus beetje mannen hulp is niet verkeerd whahhahaha.  groetjes Marina

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden