Anoniem 9 jaar geleden 13 reacties

 

Hallo allemaal,
Ik ben nu 5 weken zwanger. Ik heb hiervoor drie miskramen gehad, maar nu gelukkigbweer zwanger!
Ik heb een afwijkende baarmoeder. Deze is namelijk hartvormig en ik heb twee baarmoedermonden. Heeft iemand dit ook of hier ervaring mee? Ik zou het fijn vinden om ervaringen te delen, maar hoop niet op teveel negatieve verhalen;-) Ik maak me namelijk al genoeg zorgen...
Groetjes..

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

Haha ben niet zo fan van vliegen en zal best wat kosten om jullie kant op te vliegen

Anoniem 9 jaar geleden

ja he dromertje ;) volgend jaar zeker, we hopen erop dit jaar maar je weet de omstandigheden he, denk dat het er dit jaar niet bepaald in zit helaas ;)

Anoniem 9 jaar geleden

Moeten we maar naar jou komen whaha

Anoniem 9 jaar geleden

hey we hebben 2 kamers hoor, kom maar af! Remco kan wel op onze kamer slapen :p Oooh wacht, dat doet ie al hahaha

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi marina, bedankt voor je reactie! Fijn om ervaringen te horen! Laten we hopen dat het allemaal voorspoedig gaat! Wanneer ben jij uitgerekend? Groetjes

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Jenefer, Wel leuk dat jullie nog zo actief contact hebben! En er zit maar 1 ding op, vaak in Nederland op vakantie komen;-) Groetjes..

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd met de zwangerschap En jennefer je moet inderdaad eens een keer naar Nederland komen

Anoniem 9 jaar geleden

hoi hoop, ja, helaas toen ik zwanger was, waren er weinig in mei uitgerekend. Remco is 3 weken te vroeg geboren en ik werd dus april mama. Had wel veel contact met de juni mamas, en ons clubje is nog steeds zeer actief, al zitten de meesten nu op forumvoorouders.nl.. we hebben elkander op facebook en er zijn al verschillende meetings georganiseerd dus het is wel erg leuk zo... helaas woon ikzelf te ver weg om ze bij te wonen maar hopelijk als ik in nederland op vakantie ben dat we een meeting organiseren dan :)  

Anoniem 9 jaar geleden

hoi hoop... Geen ervaring mee maar wilde je wel sterkte wensen... lijkt me niet niks om mee om te gaan, een zwangerschap is zowiezo al spannend genoeg! Hopelijk blijft het lekker goed gaan en heb je over een paar maanden een prachtige gezonde baby in je armen! Daar duimen we op mee!

Anoniem 9 jaar geleden

Dank je! Lief van je.. Jij hebt al een mooie kanjer zie ik! En nu weer zwanger, hoever ben je? Groetjes..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden