anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 
Hallo dames,

Ik vraag me af of jullie het al tegen iemand verteld hebben. Ik merk zelf dat ik het heel moeilijk vind om de zwangerschap geheim te houden. Ik heb het dan ook al tegen mijn ouders en schoonouders verteld. Mijn zwager en mijn zus weten het ook. Verder weet niemand het nog maar ik kan niet wachten om het nieuws te mogen vertellen. Ik heb al 2 miskramen achter de rug en vind het fijn om steun te hebben mocht het nog eens mis gaan.
Ook heb ik het idee dat de weken langzamer gaan dan ooit. De 12 weken lijkt nog zoo ver weg! Hoe gaan jullie hier mee om?

liefs Brenda

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo  Wij hebben het ook iedereen al verteld. ik ben morgen 12 weken en hebben dinsdag pas onze eerste echo maar ik kan het ook niet voor me houden daarnaast hebben we niet heel veel vrienden en gaan we veel meer met familie om. De enige die we het niet verteld hebben en ook niet gaan doen ook, is mijn schoonvader we hebben geen goede band meer met hem en is in de zomer van 2010 is ons contact volledig verbroken.  groetjes Marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey hey ik heb het de belagrijkste mensen al wel verteld. zoals ouders,familie beste vrienden en op me werk door dat ik iedere keer naar de wc ren door de misselijkheid was het wel handig als hun het ook zoude weten.  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Iedereen weet het al... Maar weet je, ons eerste kindje zijn wij verloren met 39 weken zwangerschap. Daarom vinden wij het van begin tot eind spannend en iedereen vindt het om dezelfde reden geweldig en spannend voor ons. Ik denk dat ik het morgen op m'n werk ga vertellen. Ben dinsdag pas 7 weken. Maar het voelt goed... Alhoewel ik nu al 3 dagen misselijk ben.....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb het al meteen aan mijn ouders verteld, dat komt omdat ik zo'n gigantische band met mijn moeder heb, dat ik dat gewoon niet geheim kan houden. Ook sinds nieuwjaarsdag weten mijn schoonouders, en 2 van de 3 zussen van mijn man het, omdat we 29 december een positieve echo hebben gehad. Toen had ik zoiets van dan kan ik het hen ook wel vertellen. Op mijn ene werk weten alleen mijn werkgevers het, de collega's moeten maar wachten tot 12 weken. Mijn andere werkgeefster die zie ik maandag, maar zit nog te twijfelen of ik het haar al ga vertellen of nog wachten tot 12 weken. Op het ene werk was ik de laatste weken in het archief bezig met zware dozen, dus vandaar dat ik het daar aan mijn werkgevers heb verteld, maar op mijn andere werk zit ik maar 3 uurtjes in de week achter de computer en meer ben ik daar niet, dus vandaar dat ik daar denk ik nog even wacht. Ook geef ik dansles (countrydansen) samen met 2 andere dames en die dames ga ik het van de week vertellen, maar de groep moet ook maar wachten tot de 12 weken. Komende vrijdag spreek ik mijn allerbeste vriendin (die zie ik niet heel vaak, omdat zij niet in de buurt woont) en dan ga ik het haar ook vertellen. Dus al met al weten het al wel best veel mensen het, maar alleen mensen die een grote rol spelen in ons leven. De andere grote groep moet nog even wachten tot we 29 januari de 2e echo hebben gehad. Dan zijn we ook bijna 12 weken dus dan kan de rest het ook weten. Al moet ik wel zeggen dat ik het heeeeeeel moeilijk vind om het geheim te houden.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb het de mensen verteld die ik het ook zou vertellen als het mis ging.....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik kan het maar moeilijk geheim houden.... ben zo blij.... =D

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi Brenda,  ik heb dan geen ervaring met miskramen maar ik ben nu voor 2de keer zwanger en ik heb het zowel nu als de vorige keer gelijk tegen familie verteld en eigenlijk 2 a 3 weken daarna ook al aan de vrienden, ik heb ook zo iets van mocht het mis gaan vertel je het meestal ook wel. Op mijn werk heb ik wel even gewacht en heb ik het deze week verteld eigenlijk om 1 reden ben vorige week keer duizelig geworden tijdens mijn werk en ik denk ja stel ik heb dat nog eens en val flauw dan vindt ik dat ze recht hebben op de waarheid en weten wat er aan de hand is. groetjes Marina

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden