hoge vliesscheur / gebroken vliezen, iemand ervaringen mee ?

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo.

Zal in het kort even mijn verhaal doen, maar ben benieuwd of er ook mensen zijn die hier ervaringen mee hebben ?

Met 14 weken zwangerschap heb ik vruchtwater verloren, doorgestuurd na de gyneacoloog

en die zag inderdaad dat er weinig vruchtwater was, maar nog wel genoeg voor de baby. het was afwachten wat mijn lichaam ging doen, of een bevalling inzetten of dat ik een infectie kreeg, als dit gebeurde konden ze niets voor me doen.

Paar dagen weer op controle i.v.m bloedverlies, en die gyneacoloog (een andere) vond dat er wel heel weinig vruchtwater was, en als er niet aangemaakt was bij de volgende controle moesten we rekening houden met de kans om het te laten afbreken. dit omdat de spieren van de baby niet getraind worden.

Nou konden ze bij de volgende controle niet zeggen of er al of niet aangemaakt wordt, moet binnenkort weer heen en dan horen we hopelijk meer.

zijn er meer mensen die vroegtijdig vruchtwater zijn verloren ? en hoe is het bij jullie afgelopen, ben opzoek naar ervaringen.

 

Groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

:s Jeetje... Ik kan je helaas niet helpen met een ervaring ofzo, maar ik hoop echt voor je dat het bij de volgende controle beter is!!! Weten ze ook hoe het is gekomen? En hoe merkte je dan dat je vruchtwater verloor? S6!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik werd helemaal nat wakker, en later verloor ik meer vruchtwater. wist dus meteen dat er iets mis was. Waardoor het komt weten ze niet, ik heb geen infectie, het is afwachten ben nu dik 17 weken zwanger.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat erg! Vooral die onzekerheid waar je nu al een tijdje in zit. Ik hoop echt dat alles goed komt en je over een aantal weken een heel gezond kindje ter wereld mag brengen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi meis... geen ervaring mee maar wild je wel veel sterkte wensen! Er is nog een ouder topic over eenzelfde geval,  als je bij "zoeken" "gebroken vliezen na 17 weken" intypt zie je een topic van 2009, met wat ervaringen erbij. Merendeel zijn positief dus lees ze lekker door, geeft je weer wat hoop.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden