anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 

Hoi allemaal,

 

Lief en ik zijn sinds begin dit jaar bezig voor ons 2de kindje.

Nou heb ik al vaker het gevoel gehad zwanger te zijn maar dat was voornamelijk een voorgevoel zonder lichamelijk kwaaltjes.

Deze keer was het andersom; kwaaltjes zonder voorgevoel (inmiddels wél voorgevoel):

Pijn aan mijn borsten, ze zijn gespannen en voller en heb steken in mijn tepels.

Ben erg emotioneel, onredelijk, onverdraagzaam, heb puistjes, een vollere, zachtere en pijnlijke buik.

Heb het koud en dan weer warm, kan niet slapen terwijl ik overdag heel erg moe ben maar kan dan 's nachts gewoon niet in slaap komen.

Ben behoorlijk misselijk, het het zuur, kan sommige geurtjes niet verdragen.

Gisteren was mijn NOD maar geen bloed te zien en ook niet het idee dat dat er aan komt.

Maar... ik heb negatief getest :(

Nou vraag ik me af; bij mijn zoontje teste is 2 dagen na NOD positief, kan het dat dat deze keer anders is?

Ik voel me gewoon zó zwanger, herken alles van mijn vorige zwangerschap maar kan me niet voorstellen dat het kan dat ik deze keer bijvoorbeeld pas na een week positief test.

Ze zeggen dat elke zwangerschap anders is maar het lijkt me gewoon zo onwaarschijnlijk, vooral omdat ik nu telkens denk dat mijn lichaam me enorm in de maling aan het nemen is.

Iemand een idee of ervaring???

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Was ik gewoon helemaal vergeten hier nog wat te plaatsen. Is alweer weken geleden maar alles was 'loos alarm' helaas. We klussen gewoon vrolijk verder en het komt vanzelf wel, het was deze keer dus zeker niet raak.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

en miekje hoe is het nu?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nog bijna niks veranderd. Ik heb wel héél licht bruinverlies sinds woensdagochtend maar het zet niet door tot een menstruatie en het is ook niet doorlopend, alleen af en toe met afvegen ofzo. Dus morgen maar weer opnieuw testen als het vandaag of vannacht ook niet doorzet. Mijn vriend vindt dat we van het positieve moeten uitgaan en denkt dat er zeker wel wat speelt, zoals hij dat zo mooi zegt. We zullen het morgen gaan zien...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hmmm... mega bot wat ik nu ga zeggen, maar als een test negatief is, is ie negatief. Ik zou het over een paar dagen gewoon nog een keertje proberen (testen dan). Misschien maak je nog niet genoeg hormonen aan en over een paar dagen wel. Bij mij was de test op dag 1 o-ver-duidelijk. Je 'symptonen' zijn natuurlijk wel overduidelijk, maar toen ik zwanger wilde worden, had ik spontaan ook overal last van. Vooral van de dingen waarvan m'n zus zei dat het typische eerste symptonen waren... Maar niet zwanger hoor. In je koppie kun je je ongesteldheid uitstellen, maar ook zeker misselijk worden, geen geuren kunnen verdragen, etc etc. Ik zeg zeker niet dat je niet zwanger bent, maar probeer even je zinnen te verzetten. Dan doe je woensdag gewoon weer een test. Ik hoop dat je zwanger bent in ieders geval!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey, thnx voor je antwoord! Ik heb van sensitest ook de ovulatietesten gebruikt en die werken erg goed. Zal de zwangerschapstesten daarvan ook eens bestellen, die zijn inderdaad niet duur. Blijf het toch raar vinden hoor, maar misschien vergelijk ik teveel met mijn vorige zwangerschap. Terwijl ik heel goed weet dat er geen twee hetzelfde zijn :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nee hoor, vind ik helemaal niet bot NK :D Is gewoon eerlijk :) Ik ga er vooralsnog vanuit dat het inderdaad negatief is, verstandelijk gezien dan. Want ik heb deze kwaaltjes gewoon nog nooit eerder gehad, en ik ben toch nog véél erger bezig geweest met zwanger worden dan nu. Maar ik wacht nog een paar dagen af of ik toch ongesteld word en zo niet, dan test ik vandeweek nog maar een keertje.  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi Miekje, Volgens mij kan dat wel. Net nog niet genoeg hcg hormoon voor de test om op te pikken. Ik weet niet welke test je doet, maar die van Sensitest, simpel staafje en veel goedkoper dan die van de drogist, geeft snel een 2e licht gekleurd streepje, en hoe meer hormoon des te donkerder. Zo gauw je de minste verkleuring ziet dan is het positief. Is een aanrader als je iedere dag toch even wil testen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden