anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 
Hoi,

We zijn ongeveer 7 maand van de pil af, en we willen dolgraag zwanger worden.
Ik ben gestopt en ik werd gewoon op mijn dag ongesteld en gewoon 5 a 6 dagen. Maar de laatste 2 maanden komt het een paar dagen later en is het maar 2 dagen, en het is ook geen gewone ongesteldheid, minder pijn. (normaal kon ik wel krom lopen van de pijn) en  maar 1 dag wat lichter rood en de 2e dag heel erg donkerbruin en niet veel en erg droog dat je bijna geen tampon kunt gebruiken maar genoeg aan een inlegkruisje hebt. En heb de laatste maand a 2 maand last van mezelf kan om de kleinste dingen wel huilen, snel chagarijnig. en alleen kleine steken in de onderbuik  net of alles aanspant. last van de onderrug. en mijn onder buik is gewoon dikker geworden.
En als ik weer een test moet doen.. pff. Heb er al een paar gedaan en iedere keer weer die grote teleurstelling NIET ZWANGER..

Dus is het mogelijk dat ik wel zwanger ben, dat ik gewoon naar de huis arts moet? 
 
wie kan me helpen??

Een erg onzekere H.B

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

je kan gewoon een test doen.... als je al een maand of zo zwager ben komt het er uit... ben je net zwanger zal het er pas uit komen na de volgende ongesteldeheid... het gebeurt wel is dat imande ongestelde lijkt te worde terwel ze wel zwanger zijn... dat heeft een vriendin van mij gehad... achter af waarschijnelijk zelfs 2 keer... was wel anders dan normaal... ze was niet bezig met zwanger worden en had dus niks verwacht.... en dus niet bewust mee bezigm maar wil je geen hoop je weet met een test pas meer... succes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wanneer je zwanger wilt worden is het idd heel vervelend als je steeds op de test ziet dat jeniet zwanger bent en kan ik me voorstellen dat je die tegenslag wilt mijden maar of je nou naar de huisarts ga of je doet een test ik denk dat de tegenslag net zo groot zal zijn. je lichaam is duidelijk van slag en er iets niets zo onvoorspelbaar als je eigen lichaam (buiten het weer om dan) kan het misschien zijn dat je er te veel mee bezig bent? het kan ook onbewust zijn he!!!! als je onderbuik wat dikker is geworden zijn het misschien je darmen die wat opzwellen dat kunnen ook de steken/krampen veroorzaken maar dat kan ook meerdere betekenissen hebben! bij mijn huidige zwangerschap leek ik na 1 maand wel 5 maanden zwanger en dat kwam ook door mijn darmen ik wil dus zeker niet zeggen dat je niet zwanger bent want die wisselende stemming kunnen ook je hormonen zijn. ikzou lekker saampies op de bank gaan zitten en een testje wagen! mocht die nou negatief zijn kan je alsnog de dokter bellen!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi, Bedankt voor je reacie.. ja het kan natuurlijk ook allemaal tussen de oren zitten en er gewoon teveel mee bezig zijn. Maar als ik alle dingen zo lees op deze site, Sommige dingen denk ik dat zijn echt de dingen die een zwangere vrouw ook kan hebben. Bijvoorbeeld, na het eten erg beroerd voelen en de dingen smaken allemaal niet zo lekker als ze altijd waren. Als het weer zover is zal ik weer een testje wagen. Ik moet over 2 weken weer ongesteld worden, Kan ik nu al een test doen? of is het verstandiger dat ik de test doe als ik ongesteld moet worden? dus over 2 weken? Groetjes HB

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden