anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 

hallo allemaal,
vorige maan hb ik mijn maandstonden gehad op 28 juli 2012, dus het is bijna zover of ik weet dat ik zwanger ben of niet.
heb vanmorgen een test gedaan en deze was negatief mss te vroeg?
Nuja ik heb 2 maal last gehad van bruine afscheiding maar niet na elkaar er zaten een paar dagen tussen voor ik mijn 2de bruine afscheiding had dat was precies bruin roze.
nu heb ik namelijk al heel de week last van mottig zijn het komt op met vlagen, en heel veel last van mijn onderrug soms kan ik hier wel  bij huilen van de pijn, tranende ogen heb ik ook af en toe last van en mijn buik zit af en toe hard.
heeft iemand dat ook gehad en bleek zwanger te zijn?
veel liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Lastig! Ik zou gewoon op een later moment nog een keer testen. En anders even langs de huisarts! Succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hallo bedankt voor uw reactie op 13 augustus en op 19 augustus ik heb een cyclus van 30 a 34 da varieert eens mijn onderrug doet wel veel pijn maar meestal begint het met mijn rechteronderijde aan mijn heupen en dan trekt het tot mijn onderrug

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Er staat niet bij hoe lang jou cyclus is dus ik kan je helaas geen antwoord geven op de vraag of e te vroeg getest hebt! Op welke dagen heb je die afscheiding gehad? En was het veel of viel het mee? Tranende ogen komt mij niet bekend voor en weet je zeker dat het je rug is waar je last van hebt ? Sago zijn is natuurlijk wel een veel voorkomend "probleem" Hoop voor jou dat dit DE tekenen zijn!!!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden