anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Vanaf deze maand zijn we actief bezig om zwanger te worden. Nu heb ik een zeer korte cyclus variërent 21 tot hooguit 25 dagen (begonnen op 3 december). Ik heb op 16 december mijn ovulatie gehad (ik voelde 's middags steken in mijn rechterzij en de ovulatietest was ook positief). Volgens mijn Iphone 'cycluskalender' zou ik vanaf morgen 24 december ongesteld kunnen worden.

Sinds een paar dagen na mijn ovulatie heb ik steken in mijn rechterzij. Tot nu toe is dat iedere dag zo geweest, daarnaast ben ik de laatste twee dagen emotioneel vreselijk labiel. Ik heb nergens zin in (terwijl ik normaal bruis van de energie), ben kortaf en moet snel huilen. Daarnaast heb ik gevoelige borsten maar dat ik ook altijd zo wanneer ik ongesteld moet worden.

Kan iemand mij advies geven wanneer ik het beste een zwangerschapstest kan doen en moet zoiets 's ochtends of maakt dat niet uit (sorry, ik ben nog een 'groentje').

Liefs
Xero

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Vanmorgen met de Early + getest en er was niets te zien, helaas. Of ik ben inderdaad nog te vroeg met testen (ook gezien mijn korte cyclus) of ik zou toch elk moment ongesteld kunnen worden. We houden de spanning er nog even in! Liefs!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi xero! Zit in exact dezelfde datums als jou!ik wacht zelf liever nog wat langer met testen omdat ik denk..hoe langer zwanger..des te meer hormonen in je urine!heb geen last van krampen..maar wel enorme eetbuien!vooral s'avonds laat!terwijl ik echt wel goed eet!verder denk ik dat mijn buik wat opgezet is...maar dat kan ook zo zijn omdat ik t graag wil natuurlijk! Any way...ik test eind 1e week van januarie.is leuk het nieuwe jaar in gaan...al hoewel zit ik nu te twijfelen i.v.m. nieuwjaar-proosten :s Liefs Laura

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi dames, volgens de testen kun je testen op de dag van je nod. Er zijn ook testen die je 4 dagen voor de nod zou kunnen doen. Ik heb zelf een week voor 3 dagen voor nod positief getest met een digitale test, maar er zijn er genoeg die pas een week na de nod positief testen. Succes met testen

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Vandaag ben ik nog niet ongesteld geworden. Ik heb een Predictor Early+ test gehaald die inderdaad vanaf vier dagen voor de verwachte menstruatie gebruikt kan worden. Aangezien ik ergens deze week (vanaf vandaag meegerekent) ongesteld zou kunnen worden zou deze test moeten kunnen.   Morgenochtend toch maar eens proberen ;)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Nou spannend Xero, heel veel plezier met testen! laat je weten wat de uitslag is?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden