anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 2 reacties

 
Hallo lezers,

Ik ben op dit moment pril zwanger van de tweede.
Namelijk 4 weken en 5 dagen.
Ik zit nu op de bank, en heb erg last van menstruatie achtige krampen. Niet zo heftig als bij de menstruatie, maar ik begin me wel zorgen te maken.
Daarnaast heb ik heeel weinig bruinverlies. Maar toch, ik maak mezelf gek van zorgen.

Is het normaal te noemen bij zo'n korte zwangerschapsduur? Ik had dit bij mijn vorige zwangerschap niet. Verder voel ik me met vlagen wel heel zwanger...
hopelijk kunnen jullie mij geruststellen??

groetjes,

Maria

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Hoi, heb zeker tot een week of 10 hele nare menstruatiepijnen gehad. De verloskundige vertelde mij dat ik me geen zorgen hoefde te maken zolang ik geen helder rood bloedverlies had. Het schijnt echt al het oprekken te zijn van de baarmoeder. Hopelijk verloopt het bij jou ook voorspoedig! Groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Maria, Die ongesteldheidsachtige krampen komen heel vaak voor, dat is meestal van het oprekken van je baarmoeder. Bruinverlies kan nog wat innestelingsbloed zijn. Meestal hoef je je geen zorgen te maken zolang het niet helder is. Maar voor de zekerheid zou ik toch even een arts raadplegen, kijken wat die zegt. Dat is de enige manier dat je echt gerustgesteld kan zijn. Waarschijnlijk zeggen ze gewoon dat je je nergens zorgen om hoeft te maken hoor, maar misschien willen ze ook even kijken. Houdt het bruinverlies aan of is het al weg? Trouwens als je op 4 weken en 5 dagen zit kan het ook nog een soort van ongesteldheid zijn. Een echte ongesteldheid is het niet, maar sommige vrouwen worden in het begin nog "ongesteld". Dat je dit bij je vorige zwangerschap niet had zegt niets, iedere zwangerschap verloopt anders, dat is dus geen extra reden om je zorgen te maken ;) Laat even weten hoe het gaat ok? Hoop dat alles gewoon goed zit en het gewoon een beetje oud bloed is ;) (denk het echt wel hoor!) Groetjes I

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden