anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 
Hallo allemaal!
Eigenlijk hoor ik op het 'forum voor ouders'...maar daar heb ik geen account.
Misschien is hier iemand die me kan adviseren.

Mijn dochtertje is geen super goede drinker.
Bij 4 maanden begon ik met fruit (banaan en mandarijn en sinaasappel).
Dat was een drama! Kramp en diarree...
Dus ik dacht, ik wacht tot ze 6 maanden is.
Nu ben ik voorzichtig begonnen met wortel. Dat ging goed.
Maar nu weer met sinaasappel en is het weer een drama!

Hadden jullie dat ook?
Zouden jullie nog langer wachten?
Hebben jullie een ander advies?

Broodkorstjes en soepstengel vindt ze heerlijk, en daar heeft ze geen last van.

Alvast bedankt en groetjes,
Mirthe

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

de meiden hebben gelijk, de soorten fruit die jij geeft zou ik absoluut nog niet doen. Probeer eens peer, mango, appel oid?? Dat gaat vast stukken beter!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hee meid... ik kon hier nog avontoen kijken van af de forum voor ouders... om te zien welke nieuwe moeders onze binnen kort komen op zoeken en te kijken of ik dit soort vragen en ander zwangerschap vragen kan beantworden... sinaasappel word volgensn mijn pas aan geraden van af een jaar... deze link vind ik altijd wel erg handig... het geeft aan wannier je ongeveer kan beging met welke voeding... juist om dat sommig voeding zorgt voor krampen of ander klachte... niet schrikken het kont uit een boek... die gericht is voor borstvoeding en met de gedacht om van af 6maanden te beging en dan mateen met stukjes... maar welke voeden wanner kan geld ook voor fles kinderen en nu dat je dochter toch al 6 maanden is zou ik dus even deze aan houden... voor het opbouwen wel zo makelijk... http://www.borstvoeding.com/voedselintroductie/schema/nederlands.html zie net dat sinaasappel van af 9 maanden is niet goed onthouden dus... verder heb ik ooit de tipe gehad om elke nieuw voedsel 3 dagen achter elkaar te geven... en dan pas weer iets nieuw in te voeren... klinkt saai maar dat kan je goed zien of ze er op reageren en dan weet je op welke voeding ze even te wel reageren... om dat je dochter nu al op bepalde voeding reageerde is het missschien wel handig om dan met sommig dingen net wat langer te wachten dan wat gebruikelijkis... dus gewoon lekker begingen en kijken wat er gebeurd.. wij heben zelf een schrifje en noteren wat onze zoon die dag eet... en zo kunnen we zien als die ergens op reageerde waarom... tot nu toe nog niet nodig gehad... maar is misschien wel even goed om even bij te hoduen in de beging... heel veel succes!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi hoi de combinatie fruit die je hebt gegeven zijn alle 3 soorte fruit wat flink op je darmen werkt banaan werkt verstoppend en mandarijn werkt laxerend! ik denk dat die combi te veel vraagt van der darmpjes ik zou ook beginnen met 1 soort fruit geef je het vers of uit die potjes?? die potjes worden zo geselecteerd dat het goed is voor je kindje! misschien kan je daarmee beginnen voordat je op vers over gaat?! 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden