Anoniem 9 jaar geleden 6 reacties

 

Lieve dames,

 

A.s zaterdag heb ik mijn NOD. Omdat ik me al een paar dagen raar voel (kramp in mijn onderbuik, soms misselijk en duizeling) heb ik net een test van KV gedaan. HIerin zie ik een lichte streep maar niet zo duidelijk als de controlestreep

Kunnen jullie meekijken en aangeven of jullie denken dat deze positief is? 

Kan iemand me vertellen hoe ik een foto hier kan uploaden

Dank!

Liefs Snoesje

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

een streep is een streep hoor ;) fotos opladen gaat moeilijk hier, enkel als je hem al ergens op het internet hebt staan, TENZIJ je hem in 1 van de albums zet. Maar geloof het maar, een streep (licht of donker) is een streep! Test nog eens over een dag of 2, kan zijn dat je hcg nog minimaal aanwezig is, maar mijn 1ste test was ook een licht streepje en meneer is volgende maand een jaar haha dus... GEFELICITEERD!

Anoniem 9 jaar geleden

Dank je Jennefer. Ik kan het nog steeds niet geloven! Is het de bedoeling dat je meteen contact met de huisarts opneemt zodra je postief getest hebt? Dit is mijn eerste kindje dus alles is nog nieuw en spannend voor me! Liefs Snoesje

Anoniem 9 jaar geleden

Gefeliciteerd!! Lekker genieten meis! Je kunt een verloskundige bellen om een afspraak te maken, dat hoeft niet via de huisarts!

Anoniem 9 jaar geleden

  Dank je bloemetje!  Maar ik las net dat je pas rond de 10e week een echo hebt? Zou dan nog 6 weken moeten wachten om te weten of alles goed zit?     

Anoniem 9 jaar geleden

Dat verschilt per verloskundige! Als je ze belt zullen zij je wel vertellen hoe en wat!

Anoniem 9 jaar geleden

ik had met 5 weken mijn eerste echo al...en jep gewoon een vk bellen ;) Success :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden