anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 23 reacties

 

Hoi,

Ik ben sinds 2 weken gestopt met de pil en gister hebben we sex gehad, toen ik daarna naar het toilet ging, had ik een beetje bloed verloren. Iemand een idee wat dit kan zijn?

Alvast bedankt!

Groetjes.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

beter laat dan nooit hahaha ik ben tweede kerstdag onge. geworden. maar we gaan met volle moet verder. ik heb voor het eerst ovulatie testen gekocht. ik vind het wel heel spannent en ik ben erg benieuwt naar het rezultaat    ik wens je jullie heel veel succes met de volgende ronde   liefs Nynke

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo meiden die zwanger willen worden,   misschien heb je geen glijmiddel nodig maar kijk eens naar de referenties over pre-seed? Als het ons de ronde in Oktober niet was gelukt dan wilden we dat ook eens gaan proberen, maar we hadden het niet meer nodig. Lees maar eens op hun site, waar je via google vast wel op komt. Succes allemaal, dat 2013 ook jullie jaar mag worden!   Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Late reactie maar hier ook een negatieve test op 2e kerstdag, vanmorgen ongesteldheids krampen gekregen en ook al wat bloed, ben benieuwd!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

gewoon bloeding van gescheurde vagina.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Oh wat balen Nynke! Hopen dat je over 2 weken positief test. Ik mag 2e kerst dag testen maar ik kan echt niet meer wachten!! Vind het wel eng als je het na 4 weken weet, er kan dan nog zoveel mis gaan... Ik heb al een paar dagen een heel 'vol' gevoel onder in mijn buik. Soms lijkt het alsof mijn baarmoeder kan knappen. Net steeds als ik opstond ook wat steken in mijn zij? Heel vreemd gevoel...

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

oeh klinkt spannend daar heb ik ook wel last van maar ja dan vertel ik me zelf weer je verbeeld het je maar. hoop het voor je !   liefs Nynke

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hey dames,   ik heb gister een test gedaan en die was negatief. ik ga nu wachten op mijn menstuatie of over twee weken weer testen.    ik doe niet mee aan die twee topics omdat ik nog niet zwanger ben en dus ook niet echt mee kan praten alleen van uit mijn vorige zwangerschappen en dat vind ik niet zo leuk. dus ik wacht liver tot ik zwanger ben en dan ga ik weer vol op kletsen    liefs Nynke

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey Nynke,   dankewel voor je felicitatie. Inderdaad, jong zijn wil niet altijd zeggen dat het ook lukt. Ik was er altijd bang voor dat wij die 1 op de 6 stellen waren waarbij het niet ging lukken. Maar wat blijkt nu? Toch wel. Vervelend voor jullie zeg, die miskramen. Maar wel mooi dat je toch 2 kinderen hebt gekregen, het is en blijft een wonder.   In "Nog erg pril..." is het vrij druk en "Baby's Juli 2013" maar goed, dat zijn misschien ook onderwerpen waarin niet iedereen zich kan vinden/deel kan of wil nemen. Ik heb zelf de goedkope kruidvat test gedaan (2 voor 4 euro geloof ik) en daarna nog de Clear Blue, omdat die kruidvat test een vaag streepje aangaf en ik daardoor dus ging twijfelen. Maar een streepje is een streepje zeggen ze altijd en dat was dus ook zo. Die kruidvat testen zijn prima. Daarna kun je om het extra te checken dus altijd de Clear Blue nog doen.   Ik wens je heel veel succes en geluk toe, dat het bij jullie ook snel mag lukken!   Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Bayeux12... ik herken het ook. Als het aan mij lag, was ik al eerder moeder geweest. Maar ja, ik zat nog op school en we woonden allebei nog thuis. Dus nog geen stabiele thuis situatie voor een kindje. Daarbij komt ook nog, dat ik eerst getrouwd wilde zijn voor we aan kinderen begonnen. Ook was mijn man (toen mijn vriend) er niet klaar voor, voor zijn gevoel. Gelukkig duurde mijn opleiding "maar" 2,5 jaar en toen ik klaar was en werk had, liepen we (6 maanden later) toevallig tegen een leuk huisje aan en besloten ervoor te gaan. Gelukkig konden wij het kopen. Mijn vriend was toen "nog steeds niet" klaar voor kinderen, maar dat vond ik niet erg. Ik wilde immers eerst trouwen. Zo'n 2,5 jaar later (na goed gespaard te hebben) zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Mijn man is peetoom en ik peettante en dan begint het natuurlijk extra te kriebelen, zelfs bij hem!! Na de huwelijksreis ben ik gestopt met de pil en daar begon ons nieuwe spannende "avontuur". Maar ja, dan moet het natuurlijk ook nog maar eens lukken... bij ons was het in ronde 4 raak, super snel! Ik besef me al te goed dat wij onder de "mazzelaars" vallen, want om nog voor de 6 maanden in verwachting te raken is buitengewoon. Zoiezo omdat je lichaam moet ontpillen, vooral na zo'n 9 jaar. Maar des te meer gun ik het ook andere vrouwen, dat hun kinderwens in vervulling gaat.   Meiden, heel veel succes en alle geluk van de wereld!   Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Haha wat grappig! Geboren moeders! Mijn vriend is 6 jaar ouder dan ik, hij is ook net op het randje hoor, een jaar geleden had ik er echt niet mee aan hoeven komen! Bij mannen komt dat later he. We zijn nu 5 jaar samen waarvan 2 jaar samen wonend. Ik hoop ook dat het snel raak is, ik sprak gister echter een collega die zei dat het bij haar lang duurde omdat ze het zo graag wilde, ben bang dat dat voor mij ook opgaat haha. Nog 1 dagje en dan kun je testen! Ik ben heel erg benieuwd!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden