anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 
hoi meiden we hebben het er al met een aantal mei-mama's over gehad en het leek ons erg leuk om eens een meeting te organiseren! hoe we dat gaan doen en waar we dat gaan doen kunnen we in dit topic even bespreken! misschien is het leuk om bij iemand thuis af te spreken of bij een v&d of andere koffie/thee gelegenheid?! maar we kunnen ook denken aan de 9maandenbeurs/huishoudbeurs...... als iemand tips en suggesties heeft deel ze met ons en ook wanneer je voorkeur hebt qua dagen zodat we met zijn alle kunnen proberen een passende meeting te plannen!!!! groetjes sacha!!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi Sacha, Lijkt me gezellig! Ik kijk niet zo vaak bij nieuwe onderwerpen, dus zag je bericht nu pas, maar misschien indd een goed idee om mailadressen uit te wisselen. Mij lijkt het een goed idee en leuk om als eerste meeting in ieder geval de V&D te doen ergens. Huishoudbeurs/9 maandenbeurs ga ik al naartoe met m'n moeder. Groetjes en ik hoor het wel. Wat is jouw mailadres? Dan zal ik je een mail sturen

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat een goed idee meiden... als mama's van vorig jaar mei/juni en daar zo hebben we na de geboorte gedaan al 3 meeting achter de rug en al weer 2 in de planning... ik zeg voor al doen... tips.... wij blijven altijd lang hangen om dat het gezellig is de spreek liever vroeg af.... wij spreken altijd thuis af... daar dat het koste, dan minder is en je echt over alles kunnen hebben, zonder mee luisterende vremde oren... verde wissel we op de forum allen email adressen uit en dan via de mail de lokatie en telfoonnummers... en meestal nemen verschillende mensen wat mee... qua hapjes of zo... maar goed dat moeten jullie zelf even uit googelen... wens jullie veel plazier!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Lijkt me leuk! Als ik als januari mama aan mag schuiven!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden