anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo iedereen,

Ik ben een studente van 18 jaar en kwam er 3 weken geleden ondanks ik de pil stikte er achter dat ik zo ongeveer 5 weken zwanger zou zijn. Bij mij kwam dit tot een hele schok aangezien ik full-time op school zit, sinds kort op mezelf woon en het niet erg lekker ging met mijn vriend waar ik nu 2 en half jaar een relatie mee heb. Ik ben naar de dokter gegaan die weinig voor mij kon doen omdat ik pas een echo kon laten maken met 7 weken. en abortus verplicht een week bedenk tijd op zit en ik met 5 dagen op vakantie ging. Heb een echo laten maken vorige week en bleek dat ik 8 weken zwanger was. had al telkens wat bloedingen tussen door niet hevig donker rood bloed en soms wat vers bloed. De volgende dag heb ik een miskraam gekregen en eerste instansie wist ik niet wat te doen. Zou dit kunnen komen door veel stress? of andere redenen ik heb wel erg ongezond gegeten toen ik het nog niet wist last van vreet buien haha. maar ik zit er erg mee omdat het zo heftig was allemaal en nu 3 weken later begin ik erg te piekeren over vanalles heeft iemand hier ervaring mee?

Lieefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Een miskraam is niet jou fout die dingen gebeuren nu eenmaal. Advies voor je als je nog niet zwanger wilt worden stap anders over na een andere pil die iets sterker is vraag het je arts. Als het een keer is gebeurd kan het ook een tweede keer gebeuren.  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey, Ik heb twee keer achterelkaar een miskraam gehad hier kun je niets aan doen dit gebeurt gewoon. Soms is het lichaampje niet levensvatbaar en dan houdt het op met groeien. Het is heel verdrietig probeer het een plekje te geven. Als je wil kun je hier al je gedacht en verdriet van je afschrijven. Hoop dat het je helpt. Onthoudt een ding goed jij kunt hier niets aan doen. Liefs Nynke

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden