anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo!

Ik zal me even voorstellen, ben 27 jaar, net gestopt met de pil... Ik had volgens een cyclus van 28 dagen afgelopen vrijdag ongesteld moeten worden. Heb dus al een dikke week last van buikkrampen, obstipatie, pijnlijke gevoelige borsten en sinds vrijdag ook misselijk. Maar vaak misselijk nadat wat gegeten heb, daarnaast boer ik ook, zeer vrouwelijk! Heb dus vanmorgen getest, was negatief, heb nu ook wat last van mijn onderrug dus ik denk dat de rode een deze dagen wel komt en toch zit er in mijn achterhoofd; ben ik toch niet zwanger?!?

Maar goed, wie was of is er ook misselijk geweest nadat je iets gegeten hebt, en dan maar heel even??
Ik vind dit forum echt super om te lezen, ben benieuwd wat jullie reacties zijn!

Alvast bedankt, liefs Jessica

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jeetje lastig , ik had ook allemaal van die vage klachten en het gevoel dat ik ongesteld moest worden, maar voelde me wel anders dan anders en ik was steeds ´s avonds misselijk. De eerste test was negatief toen ik week later teste was hij toch echt positief. Misschien nog eventjes wachten en als je niet ongesteld wordt nog een keertje testen, kan zijn dat je te vroeg was. Spannend hoor, succes ;) 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik had ook wel vage klachten, maar ik had het gevoel dat dit kwam omdat ik ongesteld moest worden en m`n lichaam moest ontwennen van de pil. Misselijk zijn was echter niet 1 van mijn eerste klachten. Wat Annabel al zegt, anders wacht je nog even en test je dan? Ik vond de test van Clearblue wel handig, hoef je geen streepjes af te lezen (zie ik `m nou wel of niet?) maar staat er gewoon letterlijk wel of niet zwanger! Idd spannend, laat je het ons weten?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja, ik laat het weten! Bedankt voor jullie reacties! Heb net mijn zwangere vriendin ook even live gesproken en die zei ook, gewoon vrijdag nog een keertje testen als ik dan nog niet ongesteld ben... Het is een test in geduld opbrengen en daar ben ik slecht in!!! Maar ja, geen keuze :) he

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden