anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo ik heb een vraag. de afgelopen 2 dagen was ik de hele dag misselijk en vandaag de hele dag niet alleen nu. ook heb ik een raar gevoel in mijn buik. Zal het toch zo zijn dat ik zwanger ben? Ik moet van het weekend ongesteld worden. wat vinden jullie moet ik wachten met testen tot het weekend of moet ik toch de 18e dat is mijn cod of dod of zo iets testen.  Ik heb niks verkeerds gegeten. Voel me anders dan anders ook die misselijkheid ken ik niet. Waarschijnlijk hebben jullie al miljoenen van deze vragen gehad, maar ik hoop op positief bericht, maar wil ook weer niet teleurgesteld worden. Wat als ik ga testen is de beste tijd om te testen?

alvats bedankt groetjes angelique

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik bedoel dus NOD

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Angel    Ik zou even wachten tot na het weekend dan is de kans groter dat je positief test (mocht je zwanger zijn) En die misselijkheid kan ook nog komen door dat je een buikgriepje hebt. Het is nou niet het meest ideale weer buiten van 20 graden of hoger naar 12 graden is niet echt lekker lente weer.   De beste tijd zegd men dat dat s'ochtends is maar ik heb dat nooit gedaan, bij mijn oudste dochter heb ik pas ruim 2weken naar mijn NOD (niet ongesteldheids datum) omdat mijn menstruatie toen heel onregelmatig was en eigenlijk was dat geen geplande zwangerschap. En deze zwangerschap wel gepland heb ik 1dag na mijn NOD getest die was negatief maar 4 dagen later was die wel positief.    Groetjes marina

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden