anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 19 reacties

 

Hoi,

Ben nu net iets langer dan 14 weken zwanger en de vermoeidheid is terug! De laatste dagen/week is het echt niet normaal. Zodra ik iets heb gedaan heb ik het gevoel dat ik in slaap ga vallen... Ik dacht dat dat juist beter moest zijn na 12 weken? Zijn er nog mensen die hier last van hebben/hadden? Wil zo veel doen en genieten van het lekkere weer... maar moet elke keer rusten.

Liefs I

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 19 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

awww NK da's lief van je ja is idd altijd leuk om te horen hehe dank je wel

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nog steeds erg moe. Slaap en rust bijna alleen maar. Zorg wel dat ik elke dag buiten ben en even wandel (naar de winkel lopen enzo). Bloed was gelukkig goed. Mijn nicht had dit ook in het begin van het 2e trimester, duurde 2-3 weken dus hoop maar dat dat bij mij ook zo is ;) @Jennifer... die nesteldrang heb ik al een beetje, dus erg vervelend dat ik niks kan doen... @NK ja softijs van een grote keten kan best eens hoor :) Ga ik ook doen als het weer lekker weer is. Groetjes I

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hmm geloof me, die nesteldrang heb je nog niet :p Nu heb je meer de regeldrang haha...als je die nesteldrang tegen het eind krijgt, snap je waarom ik je dit zeg ;) Maar rust gewoon lekker joh, het wordt vanzelf wel beter!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

He Jennefer, ik dacht 'eens even die foto bekijken', maar wat een enorm knap kereltje hebben jullie! Altijd leuk om te horen, lijkt me dat, dus ik wilde het even zeggen ipv alleen maar te denken :-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hihi Jennefer heeft gelijk! Heel herkenbaar!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben het helemaal met je eens Augustina! Natuurlijk moeten we letten op wat we eten en veel dingen met mate eten, maar hoe drukker je er mee bezig bent, hoe gestresster je raakt. En het lijkt me dat er niets erger voor je kindje is, dan de enorme stress die je hebt. Dus ik pak lekker een softijsje op z'n tijd (bij een groot keten, want daar stroomt die machine lekker door) en geniet met volle teugen :-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dag meiden,   Ik was het eerste trimester ook super moe. Heb me er vooral niet druk om gemaakt. Stress is altijd nog het slechtste voor je kind, en jezelf. Dus leg je er voor nu bij neer mocht er niks uit de bloedtest komen. Ik wilde ook een hoop doen maar kwam niks van. Heb gewacht op de nesteldrang en die komt echt. Nu ben ik lekker aan het poetsen en doen. Babykamer to be is leeggehaald en kunnen we aan de wanden beginnen. Heb nu meer energie om dingen te doen. Echter blijft dat bij 4 uurtjes actief zijn per dag. Daarna val ik gewoon in slaap en kdoe dan ook graag even een oogje dicht. Na uurtje slaapje doen ben ik er weer helemaal bij. Ik zie vooral een voordeel van het snelle in slaap vallen. Dextro lijkt me geen probleem. Zelfs softijs en milkshake lijkt me geen probleem. Overal kan wel wat in zitten. Ik houd me enkel aan geen rauw vlees, rauwe melk en niet te veel leverworst. Geniet er lekker van en zorg ervoor dat je lekker kan ontspannen. Want als jij er blij van word, wordt de baby er ook blij van :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Update: De dokter vond het toch ook maar vreemd, zeker in combinatie met andere symptomen (wat ook steeds erger wordt). Dus maandagochtend, nuchter, bloed laten prikken. B12, ijzer, suiker etc etc... Hoop dat er iets uit komt, maar niks ergs haha.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

dextro energy staat bij ons in het ziekenhuis op de lijst die je mee moet nemen naar je bevalling dus het zal dus vast niet schadelijk zijn. Dus ja dat mag gewoon hoor...   Groetjes Marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb het ook genomen tijdens mijn zwangerschap...Enige nadeel was dat Remco er ook actiever van werd haha dus dat was extra veel geschop ;) Volgens mij is het ook gewoon druivesuiker dus hoe slecht kan dat zijn toch? ;)  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden