anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 27 reacties

 

Hallo,

Ik heb hier al eerder een onderwerp gezien wat over moeder voor moeders ging, maar geloof dat dat in 2011 was en er is sindsdien niet meer op gereageerd, dus dacht ik: ik breng het nog een keer aan het licht.. :D

Ik ben nu 6 weken zwanger en heb me vorige week opgegeven voor moeder voor moeders, ik vind het echt super wat je daarmee kan doen. In het begin had ik wel zoiets van hmmm, steeds in zo'n trechter plassen en dan weer overgooien in een kan, maar doe het nu vanaf afgelopen donderdag en vind het nog wel meevallen! Ben wel erg trots steeds als ik het overgooi in de kan, denk ik... hopelijk help ik weer een paar vrouwen hiermee.. :D

Hoe denken jullie hierover? Of zijn er mensen die zich hier ook al voor opgegeven hebben?

 

Liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 27 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Dat wordt ook aangeraden, om 1 fles per dag te gebruiken. Ik vind het eigenlijk ook wel meevallen, maar ja elke urine is ook weer anders he?!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Bij ons is het heel snel gegaan, want ik ben sinds 1 Juli dit jaar gestopt met de pil en al eind Oktober aangeteld van ons eerste kindje. Ik weet ook maar al te goed dat wij super snel in verwachting zijn geraakt. We hadden het ook niet verwacht, zo snel al. Daardoor besef ik me des te meer hoe bijzonder het is en dat het niet bij elke vrouw zo vanzelfsprekend is. Een kind is je gegeven. Ik kan er ook nooit zo goed tegen als mensen zeggen "we nemen een kind", want die neem je niet zomaar even. Nu is het voor ons alleen nog even afwachten of ook echt alles goed is met de kleine, het is nog allemaal zo onwerkelijk. Maar maandag hebben we onze eerste echo, dus dan zullen we het allemaal wel zien/horen.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

he meiden,   jullie hebben me helemaal om ik ga gewoon weer mee doen als ik weer zwanger ben en ik hoop dat ik het deze keer langer vol houw en heel veel urine kan in leveren.   liefs Nynke

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi, Ik doe nu twee weken mee met moeders voor moeders. Ik moet de kratjes zelf wegbrengen, wel prettig want dat kan echt wanneer ik wil. Ik vind de lucht die vrijkomt uit de fles meevallen. Ik gebruik 1 fles per dag misschien dat dit uitmaakt.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wat een heftig verhaal zeg! Ik hoop echt voor jullie dat het gaat lukken en dat je de zwangerschap uit kan zitten tot het einde en er een mooie wondertje ter wereld mag komen. Als het niet op de normale manier lukt, hoop ik dat wij en andere zwangere vrouwen jou alsnog kunnen helpen met onze urine. Het is in ieder geval een heel goed initiatief/doel. Veel succes Shelle7899 de komende tijd!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

@sjantje87 Dank voor je lieve woorden, een zwangerschap uitzitten lijkt me fantastisch...ik heb al een dochter van 13 en als ik denk aan het dat gevoel van een bewegend gelukkig kindje in mn buik ....onbeschrijflijk. Moeders voor moeders is zeker een goed iets, ik ben door mijn nare ervaringen steeds meer bewust geraakt van het feit dat kinderen je gegeven zijn.Ze zijn een geweldig kado die je absoluut moet koesteren. Ik probeer vertrouwen in mezelf te houden, en anders....blijven plassen meiden :))))

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

In mei 2010 raakte ik zwanger ,meldde me aan voor moeders voor moeders maar kreeg helaas een miskraam. in okt weer zwanger ditmaalnvan mijn zoontje,mee gedaan met moeders voor moeders.Mijn zoontje kwam ter wereld na 25 weken en 5 dagen en overleed na een week. Nu probeer ik al ruim een jaar zwanger te raken. Als t nietop de normale manier lukt dan moet ik de medische mallemolen in. En om vervolgens dan toch misschien zwanger te raken met behulp van wie zal t zeggen....pregnyl.....Het leven kan raar lopen....

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

@ Marissiej... ik breng ze zelf elke keer weg dus ik kan er niet over meepraten. In die flessen zit een conserveermiddel, wat op zich al niet zo lekker ruikt. Dus dat je urine stinkt, zal wel normaal zijn denk ik? Zoiezo kan je urine sterker ruiken, nu je in verwachting bent. Het is wel vervelend zeg, dat ze jouw kratten steeds vergeten! Hopen dat dit snel opgelost wordt, want het is inderdaad een goed doel en het zou jammer zijn als je daardoor niet meer mee zou willen doen.   Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo, Ik doe sinds deze week ook mee met Moeders voor Moeders, volgens de dame die langs kwam zijn er steeds minder deelnemers (uiteraard omdat het aantal zwangerschappen per vrouw en ook het aantal vrouwen in de zwanger leeftijd minder is dan vroeger), en is er in sommige gebieden in Nederland een wachtlijst voor het medicijn Pregnyl, dat van de hcg in onze urine wordt gemaakt.   Dus: als je nog niet meedoet, ga naar de site en geef je op! je kan t kannetje gewoon in de wc pot zetten zodat je normaal kunt plassen (bij onze wc tenminste). daarna in de fles, kannetje afspoelen, en klaar.  Ben al zeer productief bezig, vooral sochtends :)   J.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Helaas :( Ik mag niet meedoen Ik heb als baby zijnde bloedspoelingen gehad en daardoor voldoe ik niet aan de voorwaarden Helaas :(

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden