na aantal negatieve testen en een adem pause gaan wij er weer voor dus schouders er onder en vol goede moed.

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

na een korte adem pause van 4 maanden de moed weer bij een geraapt en we gaan er weer voor. doet zo zeer steeds die negatieve testen dus we gaan voor een positieve deze keer ;)    ik moet nu 17-11-2012 niet ongo worden ;)  heb in de pause geen pil geslikt maar man had jas aan dus de pil moet nu wel uit me lijf zijn dus ik hoooooooop dat ons 2e wondertje onderweg is.  2e kleine is zo welkom.

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Misschien helpt Pre-seed jullie? Wij waren van plan het te gaan gebruiken, omdat de gemeenschap niet geheel pijnloos ging bij ons. Wilden het product gaan kopen deze maand, maar kwamen erachter dat het niet meer nodig was... boven eigen verwachting dus toch zwanger! Maar wie weet helpt het product jullie wel. Het is geen wondermiddel, maar je moet het maar eens opzoeken op internet.   Groetjes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden