Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 
Ik heb van de week dinsdag wat bruin bloedverlies gehad, ik schrok me de kleren.Gelijk de vk gebeld en die stelde me gerust dat zolang het geen roodbloedverlies was ik me geen zorgen hoefde te maken.
Nou de volgende morgen bij het eerste toilet bezoek schrok ik weer, rood maar dan ook veel rood bloedverlies.
Het was die dag mijn verjaardag dus voelde me behoorlijk broert, wilde toen de vk niet bellen en iedereen moeten afbellen, tja wat moest ik tegen al die mensen zeggen, dus mijn verjaardag maar gewoon door laten gaan, maar had die dag wel 2 maandverbandjes nodig, gelukkig stopte het eind van de avond weer en was het weer wat bruin.
De dag erna de vk gebeld, en die zei dat het van alles kon betekenen, ik had 50 % kans 
De afgelopen dagen heb ik gelukkig geen last meer gehad, ookal ben je steeds bang als je naar het toilet moet pff verschrikkelijk die angst, maar voel me super goed, geen buikpijn geen verhoging allemaal een goed teken volgens vk.
Vanmiddag kreeg ik opeens de kriebels en dacht als het dan mis is kan ikhet maar beter weten, en meer dan een zwangerschapstest kan ik niet doen.
Had er nog eentje liggen dus heb net met een bonkend hart weer een test gedaan, en gelukkig was deze weer positief, en dat met eind van de middag urine, tja ze zeggen toch dat je het beste ochtend urine kan gebruiken.
Echt ben zo blij,, ookal weet ik dat het nog geen garantie is dat het goed zit, daarvoor moeten we toch echt op de echo wachten, maar vind dit al een heel goed begin, toch een teken dat ik het vruchtje nog bij mij heb, en ga er heerlijk van genieten de komende dagen, en dan hoop ik maar dat we het a.s Donderdag mogen zien, met een kloppend hartje.( duimen duimen duimen maar!!!)

Ik vroeg me af of er meer zijn die dit hebben gehad? en ookal een echo hebben gehad hierna.
Ik wacht op jullie reachtie, XXX

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

ah dat is jammer... maar niet opgeven hoor, lekker "klussen" is ook natuurlijk leuk he ;) mijn eerste echo was met 5 weken, ook omdat ik net de maand ervoor met de pil gestopt en dus niet wist hoe ver we waren (nog geen normale menstruatie gehad), en er was toen ook niets te zien...alleen een voorbereide baarmoeder, met vruchtwater en verdikte wanden maar geen vruchtje, die was pas zichtbaar met 7 weken. met 6 weken zagen we wel een vruchtzakje...maar geen vruchtje erin. maar lekker positief blijven meid, als het deze maand niet is, volgende maand beter, klussen is leuk toch ;)

Anoniem 9 jaar geleden

@jennefer idd klussen is leuk!! Ik had dus wel 1 keer een menstruatie gahad en die was echt op de dag af dat ik het moest worden toen ik de pil nog slikte, niet wetende dat je eigenlijk eerst 3 keer ongesteld moet zijn geweest. Voel me nog wel zwanger, dat is zo raar, maarja dat kan nog wel een paar weken duren. De verloskundige kon er verder echt geen zinnig woord over zeggen, ze zag niets, geen voorbereidende baarmoeder, vruchtzakje helemaal niets. Ik probeer me nu maar voor te houden dat ik zwanger kan worden, dus mijn tijd komt nog wel ik weet alleen niet wanneer, en natuurlijk wordt het vruchtje niet voor niets afgestoten door mijn lichaam. Dus vond het vandaag op het werk wel ff moeilijk om al die zwangere vrouwen te zien lopen, ff slikken was dat, maar ik hoop dat ik er over een paar maanden ook zo lekker bol kan bij lopen ;)

Anoniem 9 jaar geleden

ja dat is natuurlijk wel zwaar, maar probeer positief te denken! je kan nu nog slapen haha als je de topics in de 7,8,9 maanden tabje leest, kun je de negatieve dingen van een zwangerschap lezen..doet alles wat meer in perspective brengen... en als je dan wel zwanger bent, ben je alvast wat voorbereid op de laatste loodjes kwalen haha en ondertussen gewoon lekker blijven plakken, is altijd gezellig hier ;)

Anoniem 9 jaar geleden

Ik wilde hetzelfde zeggen als Jennefer... succes!

Anoniem 9 jaar geleden

het is vandaag de echo dag... en? goed nieuws gehad?

Anoniem 9 jaar geleden

 Vanmiddag heb ik dus mijn eerste echo gekregen, helaas kon de vk niets maar dan ook niets zien. het was echt geen pretje want heb zelfs een inwendige echo gehad ook daar niets te zien. Nu denkt de vk dat het misschien een hele vroege zwangerschap is, omdat ik na het stoppen met de pil, maar 1 keer ongesteld ben geweest, en eigelijk moet je 3 maal ongesteld zijn geweest om je cyclus te bepalen. Maar het kan ook vorige week met het bloedverlies een miskraam zijn geweest, dus eigenlijk hebben we nog geen duidelijkheid!! Ik vroeg waarom ik dan nog positief teste naar de bloeding, toen zei ze dat idd het hormoon nog wel 2 weken in je lichaam aanwezig kon zijn. Maar ik ga er nu maar vanuit dat het een miskraam was, en we dus weer flink moeten gaan klussen, dan kan het volgende week als ikweer een echo krijg alleen maar mee vallen. Mijn zus vertelde mij net dat zij dat ook bij de eerste had gehad dat op de eerste echo niets te zien was en bij de tweede wel, dus wie weet

Anoniem 9 jaar geleden

hoi Berie wat heftig meid... ik hoop dat je donderdag een goede echo hebt! Ik wil je niet bang maken of zo, maar helaas kun je na een miskraam nog een positieve test krijgen omdat het HCG hormoon niet zo snel uit je lichaam verdwijnt... Maar je moet je niet onnodig druk gaan maken, wacht maar op donderdag en dan weet je meer!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden