Anoniem 9 jaar geleden 7 reacties

 

Hey hallo allemaal,

 

Ik heb me een party last van nesteldrang. Heb een TO DO lijstje gemaakt en vandaag al het grootste gedeelte daar van gedaan. Nog 5 punten wat ik nog moet doen, maar goed ik heb ook nog een paar weken maar wil eigenlijk wel over een week of 7 klaar zijn met alles. Dan zit ik 3 weken voor de bevalling. 

 

Nu is dit mijn 2de zwangerschap maar ik heb dit lang niet zo erg gehad de vorige keer toen zat ik echt zo ach kan nog wel kan nog wel en ik was toen te laat want mijn dochter kwam 3 weken voor de uitgerekende datum, misschien dat het wel daar aan ligt dat ik nu alles klaar wil hebben. 

 

Maar ik lig zelfs in bed te denken dat moet nog en dat nog dan wil ik dit nog en dat nog. Ik voel me dan helemaal onrustig als of ik het liefst op dat moment uit bed wil springen om vanalles te gaan doen. 

 

Groetjes Marina

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

Gelukkig maar Marina, anders hou je het straks niet vol die laatste weken. Als je nu al je energie zou gebruiken haha. Maar goed, misschien helpt een schema wat voor je rust... Gelukkig weet je nu wel wanneer je slaapkamer gedaan wordt. Hier ook druk bezig met klussen hoor maar dat komt ook omdat we nog erg veel moeten doen. Gaan in juni schilderen (babykamer, woonkamer, misschien hal/trap/overloop, plafond van de keuken) + andere vloer in slaapkamer + dingen anders indelen... Dus ja... nu alles zoveel mogelijk leeg aan het halen enzo en dan maar gelijk grondig schoonmaken ook al weet ik dat dat na het klussen opnieuw moet. En dan moet ik nog wat babykleertjes wassen en strijken, de meeste doet mijn moeder voor me dus dat scheelt al een hoop :D Oh ja de tuin moet ook nog gedaan worden maar die doe ik niet zelf :p En box schuren+schilderen en nachtkastjes (ander bed zonder nachtkastjes straks dus even bijpassend maken). Het gaat al behoorlijk snel hoor, maar ik werk dus met een schema waar ik niet overheen mag gaan van mezelf. En dan ben ik aan het einde van de dag ook gewoon rustig als ik mijn doel heb gehaald. S6 met de nesteldrang ;)

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Marina, Hier is het gelukkig nog niet zo, maar heb wel even een tip voor je. Misschien helpt het... Je TO DO lijstje had je al, maak er een schema bij... (probeer dan niet alles in 1 dag te proppen!) Ook voor wanneer je slaapkamer gedaan wordt enzo. Beetje lastig als ze zeggen van ja kan nog wel... maar probeer toch een duidelijke afspraak te maken (liefst voordat ze op vakantie gaan!). Als je dan aan het einde van de dag je lijstje klaar hebt, voor die dag he, voel je je misschien rustiger. Ik denk dat het ook echt een hoop scheelt als je slaapkamer is gedaan. Slapen in een zooitje is echt niks, zeker niet als je alles in orde wil hebben! Je hebt nog een paar weken zei je en 5 punten te gaan, dus in princiepe zou je 2-3 dagen per punt kunnen nemen en dan ben je nog veel te vroeg klaar haha. Veel succes met alles :D

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi hoi    Ik doe ook niet alles op 1 dag hoor, van het weekend heeft mijn moeder geholpen met de tuinkamer en babykamer is helemaal af. Mijn slaapkamer om zetten gebeurt wel na de vakantie van mijn moeder, dit kon namelijk niet anders. a.s weekend moet mijn stiefvader werken en weekend daarna krijgen ze hele weekend visite en moeten ze ook hun koffers inpakken want s'maandags gaan ze weg ze gaan maar 10 dagen weg dus komt nog wel goed.    Ik moet ook zeggen nu het zo warm is doe ik ook minder hoor ons huis wordt snel warm van binnen (plat dak) dan heb je ook niet zo veel vut om iets te doen. A.s weekend koelt het weer een beetje af .   Groetjes Marina   

Anoniem 9 jaar geleden

ik heb er nu al last van :-) en heb nog niet eens de 10-weken echo gehad...Waarschijnlijk gewoon enthousiasme, veel grote klussen voor de boeg en ik was ook de eerste keer 3 weken te vroeg. Maar toch, hahaha, ik probeer me in te houden, voordat mn man nu al gek van me wordt.  Succes met nestelen dames!  

Anoniem 9 jaar geleden

Ja dat is het risico met uitgerekend zijn in de zomer, haha. Bevallen lijkt me in de hitte ook geen pretje eigenlijk, maar schoonmaken ook niet. Lastig he als je afhankelijk bent van anderen. Die voelen niet dezelfde hormonen door hun lijf gieren, dus een weekje eerder of later maakt voor hen niet uit.   Nou er begint weer een mooie dag geloof ik, de zon schijnt hier. Kijk vriendlief even aan met je liefste oogjes en vraag of ie gaat schuiven...   Groetjes

Anoniem 9 jaar geleden

Hai Marina, ík herken je verhaal wel enigzins. Bij mijn 1e had ik het ook niet zo erg, maar nu... ppffff het lijkt wel of poetsen en opruimen mijn nieuwe hobby is. Vind het op dit moment echt geweldig om te doen. Ben nu ruim 37 wk, dus onze kleine kan zich op ieder moment aandienen en merk echt dat ik alles spic en span wil hebben haha. Jij hebt nog ff de tijd, dus als je nesteldrang nu al zo erg is.. haha dan weet ik niet hoe je erbij loopt met 37 wk.. :) Vandaag weer een zonnige dag zo te zien.. dus ik ga lekker mijn was buiten hangen..   Fijne dag en geniet van het zonnetje!

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo    Ja maar ik ben ook bang dat ik tegen de tijd dat ik 37 weken ben dat het dan super warm is en aangezien ons huis een plat dak heeft en de zon recht op de woonkamer schijnt hele dag ben ik bang dat het dan niet meer te harden is binnen hahaha. Bij mij gaat het nu ook echt om grote dingen zoals ramenlappen, keuken kastjes en dat soort dingen als dat maar klaar is. Moet alleen nog even mensen zien te vinden om mijn slaapkamer om te gooien bed en kast moeten anders komen te staan grrrr en ik heb al vaker gevraagd aan mensen en dan zeggen ze ja kan nog wel pffff maar mijn moeder en stiefvader gaan zelf 4 juni opvakantie en week later gaat mijn zusje op vakantie. Dus ga ook daar binnenkort even achter aan want onze slaapkamer is nog een zooitje en ik kan gewoon niks doen zolang het niet staat zoals het moet komen te staan.    Groetjes Marina

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden