anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 

'Officieel' zou ik morgen mijn NOD hebben, maar ik kon het toch niet laten en heb al een test gedaan, meerdere zelfs in de afgelopen week ;)

Vanochtend gaf de test van het KV een positieve uitslag, zwanger!!! Twee uur nadat ik de test had gedaan kreeg ik last van licht bloedverlies. Ik had wat vervelend nieuws op mijn werk gehad en hier heb ik al anderhalve week stress van gehad. Vanmiddag moest ik weer op gesprek, dit was geen fijn gesprek.

Is het toeval dat ik juist een uur na dit gesprek bloedverlies heb gekregen? Ik lees wel dat bloedverlies normaal kan zijn, maar het is zo toevallig precies na een slechtnieuwsgesprek. Ik had vanmiddag ook wat krampen wat ik herkende van een beginnende menstruatie. Maar bij een normale menstruatie zou ik al veel meer bloed hebben verloren.

Bloedverlies wordt nu gelukkig minder, maar misschien zijn er anderen die deze situatie herkennen?
Morgen maar eens de huisarts bellen, al denk ik dat die gaat zeggen dat ik moet afwachten.....

En als ik nou ergens niet goed in ben!

Hoor graag van jullie.

Groetjes Loe

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik zou de huisarts bellen en eventueel zelf nog een testje doen.. je hoort inderdaad meer mensen over wat licht bloedverlies dus maak je niet al te druk... is het verlies echt rood van kleur of meer bruin? bruin is namelijk oud bloed.. succes,   Liefs, Loes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden