anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 
hey allemaal

ik ben ongeveer 38 weken nu en heb al van gisteren last van mijn rug en buik. nu heb ik ook vantijd last van een harde buik. nu is de vraag zoude het de ween zijn die opgang beginnen te komen of ben ik mij echt zorgen om niets aan het maken. het is ook zo dat het ons eerst kindje is en ik toch wat ongerust ben voor de bevalling.

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

gewoon lekker slapen, neem je rust! (die heb je nl niet als je kleintje er eenmaal is! ;-) )

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

allereerst wil ik zeggen maak je niet druk over de bevalling! stress en drukmakerij kunnen je weeen en  ontsluiting tegen houden!  ten tweede: gaan de pijnen in je rug samen met de harde buiken?? veel vrouwen merken niet dat ze weeen hebben of al aant bevallen zijn wanneer het echt ondragelijk word zou ik gewwoon je vk bellen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja meid, maak je niet druk om de bevalling! Je lichaam kan het echt aan en hoe meer je ontspant, hoe sneller en "makkelijker" alles zal gaan! De pijn begint zacht en bouwt op, dit maakt dat je de pijn kan verdragen. Blijf veel lopen, en zorg dat je veel plast, dat je blaas leeg blijft (al heb je niet het gevoel te moeten), dit helpt de ontsluiting... Spannende tijd voor jullie, wie weeet ziem we je snel op het forum voor ouders :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

heb niet veel energie en val om het miste inslaap deze morgend was ik een huppelt konijn. en nu zou ik niet weten waar ik zou gaan zitten want ik val in slaap

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden