Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 

Mijn man en ik hoopten over een jaar ofzo eens zwanger te raken. We vonden de pil niet fijn meer en gebruiken een condoom. 

Je raad het al; de condoom scheurde. Maar wat er sindsdien gebeurd is had ik nooit verwacht. We lopen opeens allebei met een gigantische kinderwens rond. We hopen dat we nu zwanger zijn, zijn al aan het uitrekenen wanneer dat dan zou zijn, wanneer we het grote nieuws gaan bekendmaken etc. 

Verstandelijk weet ik wel dat de kans heel klein is, maar toch.... Het houdt ons nu bijna dag en nacht bezig. Herkenbaar?

Nu komen er opeens practische punten bij kijken; ik slik geen foliumzuur. We wonen in het buitenland en hebben geen idee hoe alles werkt... Van later zorg, ik probeer nuchter te bedenken dat er een grote kans is dat we nog niet zwanger zijn. Zo spannend, het duurt nog twee weken voor we ongeveer iets weten. 

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

t maakte me niet zoveel uit of ik nu zwanger was of niet... Ik was vooral heel verbaasd hoe snel je opeens alle praktische bezwaren aan de kant kunt zetten en heel graag een kindje wilt! Ben benieuwd of anderen dat herkennen.  Enne, k was idd niet zwanger, maar we hebben het hierna nog wel weer geprobeerd. Nu weer afwachten :-)  

Anoniem 9 jaar geleden

Ik weet niet of je inmiddels Foliumzuur slikt. Zo niet, en je kan het daar niet verkrijgen, kan je het ook via je voeding voldoende binnenkrijgen. Kijk even op deze site: http://www.slikeerstfoliumzuur.nl/tekst/foliumzuur_in_je_eten.php Succes.

Anoniem 9 jaar geleden

Bedankt! Ik heb het inmiddels gevonden. Wel in heel kleine hoeveelheid 0.1 mg, maar dan neem ik er gewoon 3 of 4...  

Anoniem 9 jaar geleden

ik zou idd nog maar even nuchter blijven en afwachten of je uberhaupt wel zwanger bent.   Je kan wel berekenen wanneer je vruchtbaar was en of je miss oof rond die tijd seks heb gehad, dat maakt de kans groter. En foliumzuur slikken kan je al mee beginnen als je een kinderwens hebt, maar jullie gebruikten nog een concoom dus tja je dacht natuurlijk dat dat nog geen zin had maar je kan er ook mee starten nadat je zeker weet dat je zwanger bent en het dan nog tot je 10e week slikken.   dus even afwachten maar zou ik zeggen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden