anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo, Ik ben in juni 2011 gestopt met de pil. In juli-september-oktober-december ben ik ongesteld geworden. (Wel met verschillend aantal dagen van mijn cyclus). 10 december ben ik voor het laatste ongesteld geworden en begin januari zijn mijn man en ik voor het eerst bezig gegaan om zwanger te worden. Nu ben ik nog steeds niet ongesteld en ik zou graag willen weten of het mogelijk is dat we nu zwanger zijn. ik heb al twee maal (eind januari) een test gedaan, maar deze waren beide negatief. In het begin dat we er mee bezig zijn gegaan heb ik elke dag wel gedacht aan.. wat als en hoe zou het zijn.. en had ik ook erg last van misselijkheid en buikpijn. Nu ik verder niks meer merk (en na de negatieve testen) heb ik mijn gedachte ergens anders op gezet en voel ik helemaal niks meer. Toch blijft mijn ongesteldheid maar uit.. Wat nu te doen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hee, wat vervelend! Misschien ben je er onbewust toch meer mee bezig dan je zou willen. Ook kan het een half jaar tot een jaar duren voor je zwanger raakt na het stoppen met de pil. -Jullie proberen het net sinds begin januari, ontspan en geef het de rust en wat tijd! Ik denk dat dat de key-word is namelijk. Ontspannen en genieten van elkaar. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Vervelend he? Maar goed, ik ben in juni 2011 gestopt met de pil en inderdaad pas in januari echt begonnen met zwanger worden! Daarvoor beschermd 'geklust'. We gaan gewoon door met klussen (en vooral genieten) en dan maar kijken wanneer ik ongesteld wordt.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Helaas.. WEER een negatieve test! Na de test toch wel even een paar keer moeten slikken juist omdat onze kinderwens zo groot is! Toch snap ik niet waarom ik nog niet ongesteld ben geworden?! Iemand daar een antwoord op? Laatste keer was 10 december. En ik ben nu ongeveer 8 maanden gestopt met de pil.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nog een test doen... je bent nu een paar weken verder... als ik het goed heb... doet een test het pas al de ei in genestelde is en je lijf een hormon af geeft... somig mensen geven van deze hormon meer af dan andere... maar ik zou nu gewoon nog een test wagen... ik weet van me zelf dat ik onbewust mijn menstruatie een paar dagen kon uit stellen... door stres maar ook door dat het me niet uit kwam... dat je menstruatie wisselende is zonder pil kan... sommig mensen hebben een veel regelmatieger dan andere... en tevens kan het zijn dat je lijf weer even zijn eigne regelmaat moet vinden... heel veel succes...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik heb nog een clearblue-test liggen dus die zal ik morgenochtend gaan gebruiken. Jullie horen het nog!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden