anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 31 reacties

 

Beste allemaal,

 

Vandaag heb ik mij voor het eerst aangemeld op jullie forum. Tuurlijk om informatie te bekijken, interessante topics te volgen en om mijn eigen vragen kwijt te kunnen.

Ik zal dan ook maar gelijk met de deur in huis vallen.

 

Op zaterdag 10 november heb ik de laatste pil van mijn strip geslikt (na deze +/- 11 jaar te hebben gebruikt) inderdaad vanwege een kinderwens. 5 dagen later mijn menstruatie gehad en deze duurde 5 dagen (normaal dus). Nu weet ik niet hoe mijn cyclus is, en ik begrijp heel goed dat je lichaam bij sommige personen moet "ontpillen". Nu zou ik als ik direct een normale cyclus zou hebben van 28 dagen deze gehad moeten hebben op donderdag 13/12 en dit betekend dat ik nu op dag 33 zit.

Het is echter zo dat ik 2 weken geleden begon met krampende pijn in mijn onderbuik. Ja, ook wat snel geirriteerd maar daar in tegen ben ik ook 8 weken geleden gestopt met roken en nu ook pas net gestopt met de pil dus wil dit dan ook weer niet gelijk wijden aan een eventuele zwangerschap. Tevens zijn mijn tepels iets gevoelig maar niet enorm pijnlijk, mijn borsten zelf zijn ook normaal en moet ik vaak plassen en af en toe maagklachten (misselijk en zuurbranden, verder niet spugen maar wel soms gevoel van). Afgelopen zaterdag (15/12) bij het afvegen na het plassen een heel licht roze waas, waarvan ik dacht oke nou dan zal ik dus ongesteld worden, maar verder de gehele dag niks. Gister, zondag 16/12, 1x helderrood alleen bij het afvegen dus opnieuw dacht oke dus nu zal het dus echt doorbreken... Opnieuw de rest van de dag niks. Vandaag ook helemaal geen bloed. Alleen zondag en vandaag hele kleine mini beetjes bruin slijm, kan het benoemen als kleine sliertjes of zelfs puntjes op het wc papier. Ik heb nog helemaal geen inlegkruisje of maandverband of iets hoeven te gebruiken.

Testen waren negatief, ook gister met ochtendurine.

 

Ik begrijp dat ik nog even zal moeten afwachten maar ik vroeg mij af of iemand deze ervaring deelt of weet waar ik op moet/kan rekenen.

 

Groetjes en alvast bedankt.

xx

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 31 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

lin24 : Goh, als je testen negatief zijn, lijkt het me vrij straf.. Het enige wat je kan doen is afwachten.... En ik weet dat het moeilijk is. Nynke : Proficiat !! =) Kan iemand mij helpen of het zou al leuk zijn moest iemand ervaringen met me kon delen : Ik ben de 1e maand gestopt met mijn pil en zit nu in de cyclus aan 45 dagen. Ik weet 100% zeker dat ik mijn Eisprong heb gehad tussen 1 april en 5 april (bevestigd door gyn). Ik ben nu dus 16 dagen over tijd en zit in een luteale fase van 30 dagen, wat blijkbaar enorm lang is. Ik kan ook geen info vinden wat dit kan betekenen, enkel kan ik vinden dat een luteale fase max. 18 dagen kan duren en met uitzondering tot 21 dagen ... Ik heb 19/04 een urinetest gedaan, was negatief 23/04 opnieuw urinetest en bloedtest bij HA, ook beiden negatief. Ik heb bang dat het buitenbaarmoederlijk is of een schijnzwangerschap ofzo?? Want toen ik bloedtest liet doen was ik dus 8 dagen over tijd en had ik 18 tot 22 dagen ervoor mijn eisprong gehad, dan kan een bloedtest toch niet meer verkeerd zijn eh ? Kan het aan een late innesteling liggen ?? Hoop dat iemand me hier reactie op kan geven =)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

@J1712: Vermoed toch echt dat de uitslagen van de testen juist zullen zijn.. Natuurlijk hoop je van niet, maar probeer ook reeel te blijven. Al snap ik heel goed, dat als de wens er is, dat dat soms moeilijk is., Want we denken vaak maar aan één ding "zwanger worden".  Dat herken ik maar al te goed.  Probeer zelf de laatste tijd vooral veel met andere dingen bezig gte zijn, zoals voorbereidingen voor de zomervakantie, lekker inlezen ervoor, meer met vrienden afspreken, hobby's opakken en/of (her)ontdekken etc etc.   Lees zojuist dat je rond dezelfde periode bent gestopt met de pil als ik.  Probeer er niet té veel mee bezig te zijn, dat blijkt tegen te werken, heb ik al diverse malen gelezen én gehoord.  Natuurlijk hoop ik voor ons alle hier, dat het wel snel raak is. en dus niet meedoen met de gemiddelde tijd van een jaar..   Succes allemaal!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

@ Nynke: van harte gefeliciteerd meid!! Hoe voel je je? Eindelijk na maanden proberen en afwachten, is het eindelijk dan zover. Super!    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Nynke85!   Gefeliciteerd! Ik had je al een paar keer opgezocht om te kijken of er al wat was! Super!! Nog wel even spannend nu natuurlijk, maar doe rustig aan en hou ons op de hoogte!!  groetjes, Brenda

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

  hallo, ik heb veel twijfel, misschien herkent iemand dit.. de laatste tijd ben ik heel moe en heb ik een rommelende borrelende, trekkende buik (ook wat opgezet) en last van mijn onderrug, ook heb ik een halve graad verhoging en afentoe een lichte hoofdpijn.  ik dacht dus dat ik misschien zwanger was (wat bijna onmogelijk is omdat ik de prikpil gebruik) maar toch maar een test gedaan van sensitive, de uitslag positief!! niet duidelijk maar een lichte lijn die net zo breed is als de controle lijn maar ze zeggen een lijn is een lijn, omdat ik het niet goed kon geloven heb ik een aantal uren later weer de test gedaan en de ochtend erop weer, deze waren allen negatief...  de volgende ochtend naar de ha gegaan en een bloedtest laten doen, deze ook negatief... maar nu heb ik nog steeds een raar tintelend gevoel in mijn borsten, en dezelfde verdere klachten als hierboven genoemd... wat kan dit zijn, toch zwanger, of moet ik dit helemaal uitsluiten?? ik twijfel ook nog zo door de klachten maar ook door die ene positieve test, want je leest overal dat een positieve test bijna niet negatief kan zijn. groetjesss lin

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Herkennen jullie dit gevoel ook? Toen ik nog aan de pil zat en er 's middags achter kwam dat ik m die ochtend was vergeten zat ik gelijk een paar weken in de stress en was ik mega opgelucht als ik ongesteld werd. En nu... Haha! Al maanden aan het proberen. Heb me al die keren voor niks zo druk gemaakt.. Ben vandaag bij de huisarts langs geweest, nadat mijn cyclus deze maand alweer is geëindigd op 56 dagen. Ze kon alleen niks voor me doen. Omdat ik jong en gezond ben vind ze t beter om de natuur nog even de kans te geven. Als er na een jaar nog geen succes is geboekt mag ik terugkomen. Een cyclus van >50 dgn hoeft helemaal niet slecht te zijn dus. Ze legde me uit dat in zo'n geval (alles boven de 28 dgn) de periode vóór de eisprong wat langer duurt. Waar deze normaal +/- 14 dgn is, is deze bij mij dus zo'n 40 dgn. Maak jullie dus geen zorgen! Er is dus gewoon een eisprong, maar wat minder vaak. Zeker bij lang pilgebruik (bij mij 8 jaar) kan het wel een jaar duren voordat je cyclus weer normaal wordt. Ik maak me dus niet druk en blijf gewoon oefenen haha! Dames, succes!! :D

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hou moed dames ik heb net getest en ik ben ZWANGER! na 11 maanden proberen. ook ik heb een lange cyclus 42 dagen    succes en houd moed 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Kan iemand mij helpen of een antwoord geven?... zoals er wel in 1 van mijn reacties stond, had ik normaal maandag mijn MS moeten krijgen. Mijn eisprong is geweest tussen maandag 1/04 en woensdag 2/04 maar volgens de zeurende buikpijn die ik heb gehad is deze denk ik eerder maandag geweest., wat dus betekent dat mijn lutale fase op dit moment 19 of 20 dagen is. Overal op internet lees ik dat hij max. 18 dagen kan duren wat dus betekent dat ik hierover zit. Ik heb donderdag een test gedaan maar deze was negatief. Heeft iemand dit al eens gehad en wat kan het betekenen als deze + 18 dagen is ? groetjes

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hmm vaag, ik had gister gereageerd maar zie mijn reactie niet meer staan... @moos010 Afgelopen zondag is mijn menstruatie eindelijk doorgezet na een cyclus van 46 dagen... Erg lang dus ik hoop dat dit gewoon eenmalig was. Lees het wel vaker dat vrouwen dat af en toe eens hebben dus ik ga er vanuit dat het zonder betekenis is.. Mijn vorige cyclussen zaten altijd om en nabij de 35 dagen.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

@Zkippy: hoe is het nu? Mijn eerste cylus kwam uit op éémn en dertig dagen, en ben nu met de tweede ronde bezig. ik zit nu op dag dertien van mijn cyclus. Ik heb soms een wat zeurende pijn in mijn buik, dus ik vermoed dat de eisprong binnenkort zal plaatsvinden.   @J1712: Jou klachten lijken inderdaad erg op mijn ontpil-klachten.  Dat is wel jammer inderdaad dat je partner in het buitenland zit voor elf dagen, de volgende periode. Als ik het goed begrijp zitten wij ongeveer in dezelfde periode. Ik heb op acht maart mijn laatste pil geslikt, en ben van acht maart t/m elf maart last van mijn periode gehad. En zit dus nu op dag dertien van de tweede cyclus/ronde. Omdat ik zo'n twintig jaar denk ik ondertussen de pil geslikt heb, en voor die tijd heel onregelmatig ongi was, heb ik op dag dertig vorige periode een test gedaan. Deze was natuurlijk negatief, want de klachten die ik had, en waardoor ik mij dus wat vreemd voelde, werden veroorzaakt door het ontpillem, zo blijkt. Hoe is het nu met jou?   

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden