anoniem

Anoniem 9 jaar geleden Geen reacties

 

Dag dames,
Ik ben nu een half jaar gestopt met de pil en in die tijd nog niet 1 keer ongesteld geweest.
Ik weet dat het even kan duren voordat je cyclus weer op gang komt en ik ben 'nog maar' 24 jaar, dus ik heb nog wel de tijd. En ik hoef nog niet meteen zwanger te worden, maar ik wordt niet eens ongesteld.

En ik maakte me daar nog wel zorgen over, dus ben ik begin januari naar de huisarts geweest en daar weg gegaan met de overtuiging dat ik het gewoon meer tijd moet geven. Maar het blijft maar malen en het vreet energie, dus ben ik nog een keer gegaan en nu ben ik doorgestuurd naar de gynaecoloog voor een Oriënterend Fertiliteitsonderzoek. Ze gaan kijken of er iets aan de hand is, waardoor ik niet ongesteld wordt. Meer info:http://www.medischcentrumwilhelmina.nl/fertiliteitskliniek-mcw/--het-orienterend-fertiliteitsonderzoek-ofo

Het kan een lang traject worden en emotioneel zwaar, maar ik wil gewoon graag weten wat er aan de hand is en als ik dat weet kan ik altijd nog beslissen of we een behandeling in gaan.
Ik zit aan van alles te denken: PCOS, andere kwalen of misschien ben ik wel onvruchtbaar. Maar dat is alleen maar speculeren en ik moet gewoon dat onderzoek afwachten.
Zijn er vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt? Of die ook zo'n onderzoek hebben laten doen??
 

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden