anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 
Hey dames

ik ben vandaag 19 weken zwanger en heb sinds een week overal jeuk, op mijn armen, benen, buik , borsten en zelf op mijn hoofd. Ik word er soms gek van heb ook wel last van een droge huid maar ik smeer me wel regelmatig in met body lotion. 

Ik vraag me af of dit ook een zwangerschaps kwaaltje zou kunnen zijn en of er meer vrouwen last van hebben. Normaal heb ik dit niet zo namelijk.

groetjes Marina

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heb wel jeuk aan mn buik borsten en mn zij/ heupen maar verder niet volgens mij is dat gewoon van het groeien ik smeer me iedere dag in met bio oil

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heb wel jeuk aan mn buik borsten en mn zij/ heupen maar verder niet volgens mij is dat gewoon van het groeien ik smeer me iedere dag in met bio oil

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb er geen last van gehad, maar ik zou zeggen veel drinken, niet te lang/warm douchen en dagelijks goed insmeren!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hee hee meid ik heb met 29 weken heel erg jeuk gehad.. kon er gewoon niet van slapen... en werd echt gek... het kan 3 dingen zijn zwangerschaps jeuk... is als ik het goed heb onthouden gewoon een kwaaltje Zwangerschapscholestase... dit had ik... komt meestal pas voor in de laaste 3 maanden maar kan gevaarlijk zijn voor de baby... er is weinig over bekende hoe het ontstaat.. en zo... of PUPPP en dat zou den niks met de zwangerschap te maken hebben... (hier weet ik niet zo veel van af... ) maar deze gaat gebaart met rode bulten.. ik heb toen een nacht van de jeuk niet geslapen... de volgenden dag VK gebeld... en zij had 2 vragen... waar heb jij jeuk... mijn antwoord was meer waar niet... en heb je er constand last van... mijn antwoord ja weet soms gewoon niet hoe ik alle plekken tegelijk kan krabben... mocht mateen langs komen voor bloed prikken en werd toen mateen aan medicijn gedaan die tegen de jeuk geholpen hebben elke week bloedprikken en zou met 37 weken ingeleid worden... gelukken de dag er voor spontaan gaan bevallen... ik ken niet oordelen welke jij heb... maar bespreek het met je VK... succe er mee.. je kan zo wel zo mentol gel krijgen om te smeren tegen de juik... bij sommig help het wle bij ander mindern!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden