anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 10 reacties

 
zo spannend.
 18-12-2011
was de eerste dag van mijn laaste ongi. dus volgens mij had ik het de 15 moeten worden. maar ben het dus nog steeds niet en ben altijd heel erg regelmatig dus dit is vreemd.
Heb nog niet getest wand ben bang dat die negatief zal zijn.
 Dus heb stiekem elke dag een feestje als ik nog steeds niet ongi ben hahaha  maar ik denk dat ik een deze dagen wel ga testen hoor kan niet voor lang me kop in het zand willen steken.
maar de angst voor een negatieve uitslag vind ik zo erg. zit me toch als stiekem te verheugen naar maten het langer weg blijft.   ik slik al geen pil meer sins me dochter is geboren en we deede dan uit rekenen wanneer ik vruchtbaar was en mijden op die dagen even ons ... je weet wel.
maar als ik zwanger zou zijn wat ik weet dat kan gebeuren  dan was het ook goed. dus ik kijk het nog even aan en als het uitblijft doe ik een testje  dan vergroot ik de kans op een posie test hahahaha
hebben jullie tips over welke test ik dan het beste kan nemen? kruitvat? zijn die goed? wel lekker goedkoop. .

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo Allemaal, Ik ben 12 dagen overtijd, ik had 3 april ongesteld moeten worden. Ik had vandaag meerdere malen na het afvegen, als ik geplast had brui/rood bloed op het closetpapiertje. Opeens was het gestopt................heb nog steeds krampende buikpijn. De testen zijn negatief, dus ik weet ff niet meer wat ik moet denken. Iemand enig idee? Grtjes, Mirjam

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

werd na een paardagen toch weer ineens ongi. was er zo ziek van dat ik hier even niet meer kwam. was er even klaar me , maar heb mijn moed hervonden en ik zit nu op mijn niet ongi dag te wachten ,de 24 ste mag ik gaan testen dus ik denk dat ik dan wel eerder ga testen om al die teleurstelling gelijk uit de wereld te helpen met een test maar ik weet nog niet wanneer ik dan moet testen wand normaal ben ik echt 28 dagen tussen ongi's maar de vorige keer was dus een vette uitschieter dus nu weet ik niet of ik dan de 28 dagen nog moet aan houden of dat ik  die uitschieter moet aan houden? hebben jullie eenig idee wat ik het beste kan doen?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoe is het afgelopen??

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

je hoeft niet naar de huisarts hoor.. als je denkt dat je zwanger bent kun je gelijk een verloskundige bellen, dan hoef je niet meer langs de huisarts. Maar als er idd geen zwangerschap is kun je natuurlijk altijd even bellen als jij dat prettiger vindt..

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou ben nogsteeds niet ongi. pff hout het wel spannend zo hahaha heb niet meer getest sins de laaste keer dus ik wacht nog ff en ga er dan weer een doen. dan zal ik die van kruitvat eens proberen benieuwd of daar wat uitkomt. na hoeveel dagen moet je eigelijk naar de huisarts als je overtijd bent? anders dat eens proberen kijken als de uitslag weer negatief is of die kan uit vissen waarom ik nog niet ongi ben.?.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou ben nogsteeds niet ongi. pff hout het wel spannend zo hahaha heb niet meer getest sins de laaste keer dus ik wacht nog ff en ga er dan weer een doen. dan zal ik die van kruitvat eens proberen benieuwd of daar wat uitkomt. na hoeveel dagen moet je eigelijk naar de huisarts als je overtijd bent? anders dat eens proberen kijken als de uitslag weer negatief is of die kan uit vissen waarom ik nog niet ongi ben.?. oo blackie hoe was je echo gegaan? alles goed?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou heb getest de 22 ste en is negatief. maar ben nog niet ongi gewoorden ook geen gevoel dat het gaat komen gewoon (sorry ff vies) witte afschijding ook gewoon mooi wit dus niet geelig of zo gewoon wit doorzichtig. wel iets meer als normaal maar verder niets vreemds te merken. ik kijk het nog even paar dagen aan anders weer ff testen en is die ook nega dan bel ik wel even de huisarts wand ik sla nooit een maand over en ben eigelijk heel regelmatig. ik ben 30 jaar dus weet niet of me leeftijd er mee temaken heeft of zo vind het wel beetje appart dat ik nog niet ongi ben en dat het ook nie voeld of het er aan gaat komen. Kan je zomaar ene maand overslaan? heeft iemand hier dat wel eens gehad terijl je normaal erg regelmatig bent? onzekerheid begind de kop op te steken hier ahhaha 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben nu ruim 2 weken overtijd. Ik kon de eerste 2 weken niet positief testen, het lukte maar niet. Nou is sinds zaterdag klein streepje te zien en vanmorgen was die nog sterker. Straks heb ik echo(was al gepland) om te zien van hoe of wat, kan zijn dat mijn cyclus iets later was ondanks dat ie altijd geregeld was en daardoor later pas getest kan worden. Ik hoop voor je dat het toch goed is Mijn advies, overleg met verloskundige...deze zal je sneller helpen dan de meeste huisartsen. Is mijn ervaring. Het kan ook zijn dat ie overslaat, menselijk lichaam is vreemd wat dat betreft.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi ilse, na al met je leeftijd te maken hebben dat je keer ongi overslaat lijkt me sterk eerlijk gezegt ik ben bijna 32 en op de periode na dat ik spiraaltje had heb ik nooit mensturatie overgeslagen. Wel heb ik eens gehoord dat als je borstvoeding geeft dat dat wel invloed kan hebben om je menstruatie. Dus weet niet of dat bij jou het geval kan zijn.  groetjes Marina

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi ilse  Ik idd even een test gaan doen, snap dat je negatieve test niet leuk gaat vinden maar goed je weet het dan wel zeken. Ik heb gestest toen ik dag overtijd was, maar die was negatief 4 dagen later weer getest en ja hoor zo positief als het maar kan. Ik heb getest met kruidvat test en die zijn gewoon goed hoor, toen ik zwanger was van mijn dochter heb ik etos eigen merk getest en die deed het ook goed. En de kans dat je nu al positief test is zeer groot hoor je bent al een week over tijd en dan zitten er meestal al wel genoeg hormonen in je urine. groetjes Marina

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden