anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 78 reacties

 

Hallo meiden.

 

Ik ben nog niet zwanger, maar heb wel een grote kinderwens. Sinds 3 weken weet ik dat ik PCOS heb, een syndroom waarvan de waarden van de hormonen zijn verstoord, waardoor ik geen eisprong krijg en dus niet ongesteld wordt. Nu zit ik aan de medicijnen om de eisprong op te wekken en dus zwanger te worden.

 

Zijn er vrouwen op dit forum die ook PCOS en zwanger zijn geworden?? Wat zijn jullie ervaringen??

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 78 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

In januari erachter gekomen dat ik pcos heb en in maart kreeg ik steken in mijn buik dus even na de dokter en daar ben ik erachter gekomen dat ik zwanger bleek te zijn dus ik was al in december zwanger en nu bijna uitgerekend

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Meisje hoe gaat het met jou? Ik lees dit en vroeg me het gewoon af. Er zijn genoeg vrouwen die zwanger worden met pcos. Ik hoop dat dit ook voor jou een beetje hoopvol is. Laat weten hoe het gaat. Ook ik, ja met pcos, ben mama van al bijna een 6 jarig wondertje !

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo, ik heb in 2009 een dochter gekregen na een spontane zwangerschap. Ook nu ben ik weet spontaan zwanger geworden.. Het duurt even maar het is zeker mogelijk. Vooral even goed via een menstruatie app je eisprong in de gaten houden..

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo, De gyn heeft bij mij ook PCO vastgesteld. Volgens hem was er absoluut geen mogelijkheid om zonder behandeling zwanger te worden. Ik moest bloed laten prikken om de bloedwaardes juist te kennen. Ondertussen kon ik al een afspraak maken bij een specialist. Uit de bloedtest bleek dus dat ik inderdaad PCO heb. Ik kon pas 7 weken na de bloedtest terecht bij de specialist. 1 week voor ik naar de specialist moest begon ik vreemde klachten te krijgen: - heel moe - buikkrampen alsof ik maandstonden zou krijgen - misselijk Ik heb dan toch maar een zwangerschapstest gedaan en die bleek positief. Ondertussen hebben we een gezonde jongen van 1,5 jaar. Dus ik zou zeggen, blijf er in geloven! Ook met PCO kan je zwanger worden!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo allemaal, Wij proberen al 2 jaar om kinderen te krijgen. 1e werd ons gezegt dat we moesten afvallen omdat ik te dik zou zijn. Ik woog 72 kg en ben dan afgevallen tot 65kg zonder resultaat. Sinds kort na verandering van geneacoloog hebben ze ontdekt dat ik PCOS syndroom heb en krijg ik nu voor de 1e keer een kuur. Deze kuur bevat 10 dagen lutencyl, 3 e dag tot 7e dag van menstruatie Clomid en vanaf de 8e dag tot 12e dag progynova. Dag 12 word er dan ook een follikeltest gedaan. Deze kuur kan ik een aantal keer doen voor ze overstappen op iets anders. Als ik nu niet van geneacoloog was veranderd had ik nog altijd geen voortgang gehad. Momenteel kan ik ook absoluut geen zwangere vrouwen zien. Mijn broer zijn vriendin is ongewenst zwanger geraakt en dat raakt me enorm. Zeker als je zelf heel veel doet ervoor en het een mooie toekomst kunt geven terwijl hij dit niet kan doen. ( geen werk, zij studeert, geen spaargeld, geen Eigen woonst) Ik word er gewoon enorm kwaad van. Misschien erg dat ik zo denk. Maar ik kan niet blij zijn voor hen. groetjes pimperidoe

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Binnenkort Online! Het verhaal van Eve! Te volgen op: https://www.facebook.com/pages/Just-One/849033658488218

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Beste vrouwen, Ik wil even mijn verhaal met jullie delen! 4 jaar geleden was ik nog samen met mijn toenmalige vriend en was ik 25 en wou aan kindjes beginnen :-) Uiteraard is dat een zeer spannend moment! Stoppen met de pil... en dan maar oefen en wachten... vol ongeduld... Alleen kreeg ik geen regels... Dus ik maar om de zoveel weken naar de apotheker achter een zwangerschapstest! Telkens weer opnieuw de teleurstelling van het "niet zwanger zijn"...Na een 5tal maanden begon ik het toch wel heel vreemd te vinden... Bij de gynaecoloog volgde dan het verdict PCOS... Ik heb maar '3 eitjes' per jaar :-( :-( :-( Ik kreeg een hormoon dat me zou helpen van maandelijks te menstrueren... Helaas na 2 jaar proberen was het nog niet gelukt! Dit feit, samen met nog enkele andere zaken heeft ervoor gezorgd dat de spanningen en ruzies zo hard opliepen dat ik besloot van mijn verloofde weg te gaan! Ik kwam mijn eerste vriendje weer tegen na enkele maanden en boem ;-) Ik was weer helemaal in love! Mijn vriend moet weten, heeft maar 1 degelijke teelbal :-) Die zijn teelballen waren niet ingedaald als kind en hij is er pas heel laat aan geopereerd geweest, zodanig laat zelfs dat 1 van de 2 niet meer verder gegroeid is en hele klein is gebleven! Dokters hebben hem altijd vertelt dat wanneer hij aan kinderen wou beginnen... Hij zich zou moeten laten testen! Een jaar nadat we samen waren en net 28 geworden zijn... Wouden we aan kinderen beginnen! Waarop ik dus meteen, gezien onze gezamelijke problemen, meteen een afspraak in de fertiliteitskliniek in Gent een afspraak heb gemaakt. Ik stopt eind februari 2014 met de pil en had een afspraak begin juni... Als wonder boven wonder geraak ik toch zwanger...En vrijwel meteen!!! De bevruchting moet reeds hebben plaatsgevonden rond 13 maart!!!!!!! Ik kon het niet geloven... zonder hulpmiddelen, na 2 weken, met onze problemen... Ik wist het uiteraard veeeeeeeeeeeeel te laat!!! Op de moment dat ik bij mezelf dacht... ik ben nu toch zooooo misselijk, dit kan niet anders dan zwanger zijn! Bleek ik reeds 13 weken te zijn!!!! 13 weken!!!!! Ik heb geweend, geweend bij die dokter! Ik was zwanger en mijn baby was al 13 weken, voorzien van armen, beentjes, teentjes, alles er op en eraan!! Ik mocht het zelf meteen bekend maken :-) :-) :-) :-) Nu is Eden bijna 11 maand, is perfect gezond en willen we een 2de :-) Uiteraard denken we beiden dat het een Lucky shot was... Maar proberen nu net op dezelfde manier! Stoppen met de pil... heeft de vorige keer op de ene of de andere manier een eisprong geforceerd! Dus... ben ik 14 dagen geleden gestopt met de pil en sinds 7 dagen vrijen we om de 2 dagen / 1.5 dag! Als dit nu weer lukt... IS het het proberen waard... Natuurlijk besef ik ook wel dat wanneer het nu niet even snel lukt (kans is groot volgens mij) ik besef dat ik weer dat hele proces ga moeten doorlopen... Duimen maar ...

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je zoon! En inderdaad fijn om te horen dat het toch kan. Geniet er van met elkaar!!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi! Ik kreeg in september ook de diagnose pcos. In oktober gestart met clomid 50mg, maar daar reageerde ik niet op. Ik kreeg dus een hogere dosis clomid 100 mg. Daar reageerde ik wel op, groeide er in mooi eitje van in ieder geval 20 mm. Bloed geprikt en inderdaad een eisprong gehad.. :) Helaas afgelopen weekend startte mijn menstruatie. Op naar de volgende ronde.. nieuwe kansen! (probeer ik maar te denken..) Wel fijn om te lezen dat er heel veel mensen zwanger zijn geworden ook met Clomid. En voor Lieveke.. ik ben ook vaak bang, maar het moet toch goedkomen!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo dames, Ik heb er het volste vertrouwen in dat het goed met jullie.. Ik ben afgelopen vrijdag bevallen van een kerngezonde zoon! Dus het is zeker mogelijk.. Keep your head up!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden