Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 

heeheey

ik wou ff van me afschrijven,, en kijken of er mensen zijn met de zelfde ervaringen als mij!!!

3 jaar geleden raakt e ik ongepland maar gewenst zwanger!!! we waren super blij!!  helaas kwamen we in de 17de week erachter dat ons kindje niet meer leefde!! en moest ik naar het ziekenhuis om natuurlijk te bevallen!!! dat was echt super moeilijk!!! inmiddels al bijna 2 jaar bezig om weer zwanger te raken vorig jaar hebben we enige onderzoeken gehad om te kijken of alles wel goed is!! en gelukkig was dat oook zo net na de uitslagen kwamen we er achter dat ik zwanger was!! we waren super blij maar ook dat net voor kerst 2011 was ik 5 week zwanger en werd ook dat een miskraam!!! nu is het alweer bijna juni en moet ik weer naar de gyn,, om te kijken hoe of wat!! ik hoop zo dat ik binnenkort ook weer kan genieten van een zwangerschap en dat ik deze wel volledig mag uitdragen!!!

 

groetjes mij 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

Anoniem 9 jaar geleden

wow dat lijkt me vreselijk om te ervaren..knap hoor dat je het zo kan opschrijven! Ik duim voor je mee, hopen dat je binnenkort een wondertje mag vasthouden!!  

Anoniem 9 jaar geleden

gelukkig hebben we er foto's van en we hebben het een naam gegeven!! want we konden al zien dat het een jongentje was!!!

Anoniem 9 jaar geleden

ja je bent eigenlijk gewoon al de mama van dit jongetje... Lijkt me echt vreselijk om mee te maken, ik heb zelf een paar maanden terug een miskraam gehad met 7 weken, maar het hartje klopte niet. En dit was nadat ik mijn zoontje al had, lijkt me nog zoveel pijnlijker als je zo hard aan het hopen bent voor een eerste! Heel veel sterkte en success!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden